HomeTechTOP 10 lucruri pe care nu le știai despre...

TOP 10 lucruri pe care nu le știai despre scandalul licențelor Microsoft

După ce virusul FBI a pătruns adânc în sistemul infracţional bine organizat din România, componentele acestuia – miniştri, prim-miniştri, secretari de stat, afacerişti şi alte plăci de reţea, au început să cadă rând pe rând. Pentru că există totuşi lucruri care nu s-au spus despre acest scandal, vi le zicem noi, în rândurile ce urmează.

 

1. Se dovedește că am avut mereu miniștri mai vizionari decât Bill Gates, care au cumpărat XP la preț de Vista, Vista la preț de Windows 7 și Windows 7 la preț de Windows 8, totul înmulțit cu 3,14. Păcat că și-au vârât nasurile de copoi băsiștii din FBI și DNA, am fi fost acum primii cu preț de Windows 9 (înmulțit cu 9) în achizițiile de stat.

2. E clar că România a ales prost combinându-se geopolitic cu americanii; aceștia au promis că se vor ocupa de corupția țărilor aliate din Estul Europei și chiar se ocupă. Să-și vadă de treaba lor, că la viteza internetului îi batem la fund, braț la braț cu frații ruși.

3. După aflarea acuzațiilor, Ecaterina Andronescu a vrut să-și dea foc în fața Guvernului. A fost împiedicată în ultimul moment de premier, care tocmai trecea pe acolo și i s-a adresat cu: “Ce faci, fa Cati, aveai chef de niște incendieri? Amână și tu până vine frigul de după noiembrie!”

4. Acuzațiile sunt exagerate: nu se ține cont de numărul satelor dotate cu internet, ridicându-se astfel nivelul cultural/informațional. Bisericile și primăriile au azi wireless, adică acces facil la programele guvernamentale dedicate alegerilor.

5. În cazul veridicității acuzelor, cel judecat ar trebui să fie Bill Gates, de la el începând totul. De n-ar fi dat șpagă să-și bage ferestrele oriunde în lume, acum Guvernul ne-ar fi oferit Linux, open-source, la un preț mult mai mic și comisioane modice.

6. Toți cei învinuiți intenționează să se autoincendieze, doar că fiecare așteaptă să înceapă unul dintre ceilalți. Pe considerentul (exact ca și în cazul șpăgilor): Ce, eu sunt mai prost?

7. Parlamentul pregătește modificarea urgentă a Codului Penal, ulterior sentințelor date. Promulgarea se va desfășura în timpul primei vizite a Președintelui Ponta în China, pe durata unei sesiuni nocturne. Li se va oferi condamnaților posibilitatea să execute maxim trei luni (cu suspendare) din pedepse, exceptându-l pe băsistul-analfabet Funeriu.

8. Cazul arată că, la noi, corupția e transpartinică și nu vor fi afectate procentele electorale. Cine nu fură nu este, în ochii alegătorilor, român adevărat și ortodox.

9. Acum se vede cât de benefică e intenția lui Putin de a introduce un internet național. Dacă vom face la fel, ne vom torenta, copia și șpăgui doar între noi, fără s-o mai trimită Casa Albă pe Nuland ca în Nolandul cu Premier fugit în vizită de lucru.

10. Băsescu și-a luat și el Windows la Cotroceni pe banii Poporului. Chiar nu e nimeni la Antena 3 care să fi observat asta?!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare