HomeTechWatch Dogs, revendicat 100% de Anonymus

Watch Dogs, revendicat 100% de Anonymus

S-a vorbit mult despre Watch Dogs, noua lansare, aș îndrăzni să spun destul de mediocră de la Ubisoft. Nu este un joc genial, nu are povestea convingătoare, iar experiența de utilizare lasă de multe ori de dorit. Controlăm așadar un hacker la vreo 38 de ani, cu o soră cu doi copii, dintre care unul împușcat în cap într-o dubă. Vechea poveste cu probleme în familie, așezată într-un Chicago  foarte bine conturat și detaliat. Controlezi un server (ctOS) prin care poți să furi datele oamenilor, să le iei conturile bancare, datele de la mașină, adresa de la casă, etc. M-am jucat 3 ore și m-am plictisit tot căutând bancomate de unde să extrag banii victimelor.

Bun, dar misiunile single-player?  Misiunile sunt foarte grele, destul de frustante și deseori duc la spargerea tastaturii și aruncare monitorului pe geam. Are aceeași libertate ca și în Assassin's Creed, aceeași suită de misiuni prost gândite și și mai prost făcute, dar o grafică menită să compenseze lipsa de originalitate a jocului.

Watch Dogs-ul are astăzi o foarte slabă notă 5. Nota 5 fiindcă bănuiesc că oamenii din spatele jocului sunt chiar băieții de la Anonymus, care și-au lansat propriul joc în care fură, fentând pușcăria și amenzile. Foarte bun planul, băieți!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare