HomeVedete0-0, din cauza lui Chipciu. 1-0, din cauza lui...

0-0, din cauza lui Chipciu. 1-0, din cauza lui Chipciu.

Ce s-a văzut la televizor a fost total diferit față de nebunia de pe stadion. Deci, hai să vă povestesc lucruri pe care camerele tv nu le-au filmat.
1. La încălzirea dinaintea meciului, galeria Stelei strigă "Moți, vino-ncoa' / Să saluți galeria! / . Moți face cinci metri, aplaudă, iar galeria huiduie. Deci, cum s-ar zice, "Hai vecine, că dau o bere! ". Și i-o dai, dar în cap. România, știți ce zic?
2. În momentele în care Chipciu ratează, ce e drept, exagerat, aud voci în spate: "Bă tâmpitule!" , "Fir-ar ***** ** ***!". Secunda următoare, Chipciu prinde un șut bun. "Bine Chipciu!" și aplauze. Români, știți ce zic?
3. Două tipe în fața mea. "E Sânmărteaaaaan! Ce frumos eeee! Și celălalt cine e? Aaah, cred că e de la bulgari! " Tot România, mă-nţelegeţi?
4. Când Chipciu a ratat lovitura de la 11 metri (minutul 35), cred că am învățat vreo cinci înjurături absolut noi. Chiar nu am știu că românii sunt așa inventivi. Că, vorba aia, suntem balcanici.
5. Momentul în care același Chipciu a tras, Sânmărtean pur și simplu era cu spatele mergând către terenul nostru. Pe drept cuvânt, Lucian ar fi trebuit să tragă. Și clar că era supărat.
Altfel, un joc frumos. Un joc în care Steaua nu a fost prima la minge. Ai noștri s-au mișcat cam greu. Și mă mir. Pentru că ieri nu a fost week-end. Deci nu s-a băut. Mai mult, galeria bulgară era îmbrăcată și cu verde. Tot verzi s-au făcut și românii odată cu ratarea loviturii de la 11 metri. Însă meci plăcut ochiului, cu o Steaua ce necesită transferuri a măcar doi jucători buni, dacă vrea să facă față grupelor UCL. Bine că are un Sânmărtean rege pe teren și un Arla întotdeauna la post. Iar minutul 89 a adus o victorie meritată a noastră. Am dominat. Am fost peste bulgari. Am câștigat corect. Acest 1-0 din cauza lui Chipciu putea fi 0-0 tot din cauza lui Chipciu. Așa că, să fim mulțumiți. Plus că aveau și hot-dog la doar 10 lei pâinea, dacă vrei să arunci banii la pauză. Hai Steaua! Grupele UCL sunt tot mai aproape.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare