HomeVedete5 x Actelier = Actelier de vară - program...

5 x Actelier = Actelier de vară – program de antrenament și dezvoltare

 

Vara aceasta, Actelier lansează „Actelier de vară”,un program de workshop-uri fresh, practic și util. Pe data de 1 iulie, la ora 19.00, la sediul din strada Transilvaniei nr. 10, se dă startul primului workshop din seria de 5, Atelierul de creativitate și gândire laterală

5 în 1

Actelier a gândit o școală de vară, cu ateliere specifice, organizate individual, pe câte o temă de sine stătătoare. Primul din serie este, așadar, Atelierul de creativitate și gândire laterală (1 iulie), curs care antrenează abilitatea de a genera soluții în orice situație, oricât de străină ar fi ea, totul într-o atmoferă relaxată și într-un mediu protejat, unde ai voie, ba mai mult, chiar ești invitat să greșești. Următoarele workshop-uri sunt: Tehnici vocale și limbaj non-verbal (15 iulie), Gestionarea emoțiilor și vorbirea în public ( 29 iulie), Tehnici de improvizație și agilitate mentală ( 12 august), respectiv Echipă vs. Individ / Individ vs. Echipă (19 august) . Toate sesiunile se bazează pe exerciții practice preluate din antrenamentul actorilor profesioniști. 

Înscrie-te!

Înscrierile se fac online, pe site-ul http://www.actelier.eu/actelier-de-vară.html, pentru oricare din cursuri. Durata unui workshop este de 3 ore, iar prețul este de 50 RON. 

Actelier este un studio de tehnici de actorie aplicate în business. Trainerii, Camelia Pintilie și Mihai Munteniță, actori profesioniști, au construit, în timp, un antrenament potrivit pentru antreprenori și angajații mediului corporate, program bazat pe exerciții de actorie ce stau baza dezvoltării personale și cunoașterii de sine. 

Fă-ți planul de vacanță, dar miercurea rezerv-o pentru Actelier!

Pentru mai multe informații și oferte, vă rugăm să contactați: 

e-mail: office@actelier.eu

web: www.actelier.eu

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare