HomeVedeteFOTO. Andrei Ivan ratează în teren, dar punctează în...

FOTO. Andrei Ivan ratează în teren, dar punctează în afara stadionului

Lui Andrei Ivan, atacantul formației CS Universitatea Craiova, au început să-i tremure picioarele, de tânăr.

Ivan a ajuns să semneze ratare după ratare, una mai spectaculoasă ca alta, în Liga I.

Explicația ar putea fi dată de faptul că atacantul oltenilor își canalizează talentul pentru a marca în afara terenului.

[image image-id=”51040″ height=”400″ width=”400″ image-title=”Să”]

Chiar dacă nu a înscris atât cât și-ar fi dorit fanii Universității Craiova, Andrei Ivan se consolează cu realizările de pe plan personal.

Asta deoarece fotbalistul cumpărat de Mihai Rotaru de la Krasnodar, în schimbul a 1,5 milioane de euro, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un model originar din Belarus.

Iubita lui Ivan s-a născut la Minsk și călătorește mult, deoarece defilează pe podiumuri din toată lumea. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când atacantul evolua în Rusia, iar de atunci sunt nedespărțiți.

Deși nu a confirmat până acum relația cu tânăra care este stabilită la Moscova, cei doi și-au petrecut vacanța de iarnă din 2018 în Dubai, iar anul trecut atacantul a dus-o pe frumoasa lui iubită la Chamonix-Mont-Blanc, un resort de lux aflat lângă Franța, Elveția și Italia.

Cotat de site-urile de specialitate la un milioan de euro, Andrei Ivan a fost transferat în Bănie în luna august a anului 2019 și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2023.

 

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare