HomeVedeteAntena 3 a prezentat tricourile oficiale pentru sezonul 2016-2017

Antena 3 a prezentat tricourile oficiale pentru sezonul 2016-2017

După ce l-au umplut de lături pe Iohannis un an și jumătate, de a obosit sărmanul Mihalache să tot dea la lopată ca să se curețe Cotroceniul de duhoare, vuvuzeii de la Antena 3 au primit un nou ordin pe unitate și o nouă țintă. De astă dată, ei nu mai trebuie să-l scuipe în obraz pe ”nemțălăul mutălău”, ci să-l pupe în cur pe ”președintele nostru iubit”. Ca atare, pentru a demonstra tuturor schimbarea de macaz, tonomatele și vidanjorii din Băneasa au renunțat la tradiționalul dispreț față de președintele României – indiferent că s-a numit Băsescu sau Iohannis și vor purta, pe tot restul sezonului 2016-2017, tricouri noi, cu mesajul afișat în imagine.

”Este admirabil ce a făcut președintele pentru noi, practic ne-a scos din mizerie, a declarat Gâdea, care a ținut să completeze: Abia acum ne-am dat seama ce om adevărat este Iohannis. El nu este un vânzător nenorocit de copii, așa cum am insinuat noi, delicat, tot anul 2014, nici un hoț de case mai al dracului ca Băsescu, așa cum tot noi am încercat să o spunem, în glumă, ci o ființă extraordinară, care a dovedit în ceasuri de restriște o grijă părintească față de niște copii rămași orfani de țâța Domnului Profesor Voiculescu – adică noi”.

Tricourile au fost deja comandate pe mai multe mărimi: XXL și cu ceafă, pentru Adrian Ursu, XL și cu gușă pentru Bogdan Chirieac, M și cu pampers pentru Mugur Ciuvică, L și cu bretele de maieu de tractorist pentru Mircea Badea și S și cu  bavețică, să nu-i cadă scuipatul din gură, pentru Mihai Gâdea. Pentru Dana Grecu a fost comandat un tricou special, cu decolteu adânc, ca să-i pună în evidență părul viril de pe piept singurului bărbat adevărat din Antene.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare