HomeVedeteBula cocalarului din subsolul ziarului (1)

Bula cocalarului din subsolul ziarului (1)

Acum Andreea nu mai are probleme cu spatele, poate acesta este motivul pentru care s-a căsătorit cu mine” (Tuncay Ozturk, soț de zână). După ce trubadurul ăla agresiv de Bănică i-a rupt cocoașa, agresând-o la patru coaste, cum s-ar zice, era firesc ca Zâna Bună a Surprizelor, Andreea Marin, să se plângă de dureri de spate. Dar, cum orice naș își are nașul, și fiecare zînă își are zânul ei. În cazul de față un turcaleț cu mulți ani mai tinerel, care i-a făcut așa de bine masaj (pe) la spate Zânei încât aceasta l-a și luat de bărbat. Acum, turcul, modest, dezminte părerile gurii lumii, care zicea că Marinica l-ar fi adunat de prin Stanbul fiindcă era tinerel și frumușel, afirmând, mai în glumă, mai în serios, că motivul pentru care s-a căsătorit cu el e că face masaje bune la spate. Tuncay, băiete, te-ai făcut pe viață: la cât ești de grozav în masat doamne, nu te mai lasă Andreea Marin din mână până la pensie și dincolo de ea. Că doar și zânele fac artrită, nu-i așa?

2015 a fost un an bun pentru mine. Am muncit mult şi mi-am dorit să-mi schimb maşina. Am vândut-o pe cea veche, am pus o diferenţă şi acum am maşina dorită” (Gina Pistol, iubită) Când spunem ”iubită” nu ne referim la faptul că e o scumpă, și la propriu, și la figurat, ci ne referim la meseria de bază a Ginuței, aceea de prietenă de diverși juni sau mai puțini juni. Domnișoara Pistol vrea și ea, ca orice tânără, să se mărite, dar până acum n-a avut noroc, și de-aia a schimbat domnii mai ceva ca pe sutiene, având grijă să nu aleagă și din ăia la care, vorba melopeei tradiționale, ”nu mai ia pistolul foc”. Cea mai recentă achiziție este Cocoșel Jr, băiatul celebrului om cinstit Dorin Cocoș, care, zic gurile rele, ar fi ajutat-o să-și cumpere o mașină de multe zeci de mii de coco – ceea ce e perfect just, având în vedere că și Ginuța a muncit mult, cum singură recunoaște. Acum, Gina speră să-i pună Alinuș pirostriile, desigur, dacă n-o să-i pună lui mai întâi DNA-ul niște brățări pe mânuțe.

Luna viitoare lansez o piesă de dragoste la care voi face și videoclip, așa că am cam neglijat școala. Fac meditații la engleză și pentru dicție, dar nu am ajuns nici la ele. Muzica e singurul motiv pentru care am absentat” (Betty Salam, fata lu’ tata) Fiică a celebrului cantautor pe sistem Florin Salam, Betty vrea să urmeze și ea o carieră în domeniul manelisto-simfonic și de aceea a cam tras chiulul de la școală, dar și de la orele de engleză, așa că nu vă așteptați să o auziți prea curând zicând în engleză ”Să moară dușmanii, că io mă distrez și arunc cu banii”. Fată, urmează-ți visul și lasă naibii învățatul: cu școală poți să te faci doctoriță, ingineră, profesoară, pe când cu muzică poți să ajungi ce vrei tu!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare