HomeVedeteCântăreața Claudia Cream face omletă. Doar omletă

Cântăreața Claudia Cream face omletă. Doar omletă

Dacă n-o vedeam pe Claudia “Cream” Pavel făcând omletă într-o pseudo-emisiune pe Prima TV nu credeam că mai există. Serios. Am crezut că, precum orice altă membră a defunctei trupe Candy, a dispărut în anonimat, casnică sub vreun sponsor potent, a turnat niște plozi și acum are un bijniss care o definește ca femeie creativă, independent și realizată.

Și uite că făcea omletă la TV într-un show de gătit. N-o să vă mint, nu pare prea pricepută în ale gătitului, dar nu poți să le faci pe toate: și mâncare și piese proaste. Mă refer la ultima ei lucrare:

 

 În primul rând, se vede că nu se mai omoară cu promovarea. Doar 33.000 de vizualizări? În ritmul ăsta nu ajungi nici măcar la radiouri din Albania. Dar să nu fim hateri gratuit și să ne justificăm critica. Vedeți voi, Cream cheltuie bani aiurea acum. E clar că s-a plafonat muzical și nu mai are așteptări, dar în loc să bage mii de euro în vreo cauză cu adevărat omenoasă îi cheltuie pe pretenții de cântăreață. Și din păcate dacă ar avea vreun talent muzical, piesa asta nu-l demonstrează pentru că toată frumusețea piesei stă-n sound-ul dubstep. Care-i reușit. În rest piesa-i vax. 

D-aia îi propun Claudiei, și celorlalte din tagma ei, să facă omletă pentru că și omleta e mai utilă. Piese d-astea de umplut Youtube-ul pică greu și cu pâine.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare