HomeVedeteCe votează vedetele la referendum

Ce votează vedetele la referendum

Pentru că și vedetele din șoubizu’ autohton sunt ființe, cum ar spune dom’ prezident Crin Antonescu, s-au decis, și ele, ca în sfânta zi de 29 iulie să meargă la secțiile de votare. Iată previziunile noastre privitoare la ce vor face ele astăzi.

  1. Cătălin Botezatu

Știm că Bote e un om al aprecierilor fine, astfel încât considerăm că fie nu va merge la vot, fie va vota NU. De ce? Probabil că, încă de când l-a văzut pe Traian Băsescu în tricourile sale polo marca Lacoste și-a dat seama că suspendatul are, în sfârșit, stil. În plus, baby blue este și culoarea lui preferată.

  1. Daniela Crudu

Mai mult ca sigur va merge la vot și va pune ștampila pe DA. Păi ar avea cum altfel? Dacă află nea Gigi că gagica lui Mihai Costea nu votează împotriva Tiranului, îl ia mama dracului pe atacantul Stelei, care și așa freacă banca de rezerve.

  1. Bianca Drăgușanu

Mai mult ca sigur va vota în favoarea lui Băsescu, datorită admirației pe care o are faţă de EBA. Vă dați seama că și ea, ca o pițipoancă de top, aspiră la o cariera politică la Bruxelles.

  1. Mădălina Pamfile

Eșuată, probabil, undeva la malul mării, cu 5 shoturi de tequila și vreo 10 pahare de șampanie la bord, tânara de 18 ani va merge, și ea, la secția de votare de la hotel. Sau la cea de lângă dușurile de pe plajă. Ce va vota? Păi, credem că, de fapt, va pune ștampila peste tot, fiind puțin confuză.

  1. Monica Tatoiu

Va merge mai mult ca sigur la vot. Doar așa ar avea o șansă de a candida, cât mai curând, la Președiniția României.

  1. Teo

Va vota împotriva lui Băsescu, să nu cumva să se pună rău cu bunul ei prieten Mircea Badea.

  1. Oreste

Idem Teo.

  1. Maneliștii

Aici taberele sunt bine împărțite. Fiecare va vota așa cum îi dictează conștiință. Adicătelea vor vota DA sau vor sta acasă în funcție de câți bani au primit pe la nunțile, botezurile sau înmormântările celor din USL și PDL.

  1. Oana Zăvoranu

Ca să-i facă în ciudă lu’ mă-sa, va vota pe invers cu aceasta.

  1. Mihaela Rădulescu și Andreea Bănică

La fel ca în cazul Oanei Zăvoranu. În funcție de ce va vota prima, cealaltă va face contrarul. Că doar n-or fi nebune să se înțeleagă și la politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare