Ciutacul sau Javrochele de RTV

de Academia Caţavencu , 24 februarie 2017

Chemat la DNA să dea explicații într-un dosar, marele gurnalist și patriot Victor Ciutacu a declarat presei că respectiva chemare n-a avut vreo legătură cu actualul lui stăpân, dispărutul Ghiță, ci cu fostul lui stăpân, ascunsul (după gratii) Voiculescu: ”Știu că sună bizar, dar – măcar teoretic – nu e despre dispariția lui Ghiță, ci despre, după ani și ani, meciul Băsescu-Voiculescu. Sigur, cu întrebări despre Ghiță, dar sunt mult prea obosit și acrit ca să mă mai tăvălesc demonstrativ în chinuri. Execuția noastră, ca post și la bucată, oricum continuă, iar unii dintre noi – mulți, puțini, n-avem timp să ne numărăm – nu vor să se predea.” Vai, atâta curaj e impresionant, de la Rezistența franceză  n-am văzut unul mai temerar, care nici de-al naibii nu se predă. Parcă și-l văd pe Ciutacu bătut cu pulanul la tălpi de securiștii lui Iohannis, să mărturisească din ce gaură de șarpe își trimite casetele cu înregistrări și el răspunzând, sec, ca-n filmele americane, ”Fuck You, DNA!”. Parcă și-l văd ținut de păr de procurori și vârât, din când în când, cu capul în cada cu apă, ca la Guantanamo, în vreme ce Codruța urlă la el: ”Zi, bă, unde-i Ghiță?” Alo, domnii procurori, să nu-i faceți așa ceva Ciutacului, că e băiat sensibilos. Dacă vreți să-l faceți să spună și cât lapte, apă plată cu lămâie și alte fluide a supt și de la cine a supt e suficient să-l lăsați vreo trei ore într-o încăpere unde nu există nici măcar o poză cu buci de mogul, că intră în sevraj și mărturisește tot!

Loading...

Comentarii

 • gima

  18 ianuarie 2019 12:23

  Sunteti cei mai tari.Daca nu cumva,interplanetari.Fugi tu oaie...

  raspunde comentariului
 • un roman

  10 septembrie 2017 10:50

  Televizuinele,lingai oligarhiei mafiote,astia ling stapinii,de la talpi,in sus,alti infecti cu salarii nerusinate

  raspunde comentariului
 • un roman

  10 septembrie 2017 10:46

  alt baietel de seviciu,in serviciu,au umplut ,aparatul,de manpulare,cu agentii regimului,sistemului mafiot,corupt

  raspunde comentariului
 • escobar

  20 aprilie 2017 15:06

  dar cum se "transfera" acesti "adevarati titani ai presei" de la un mogul la altul,respectiv de la "fostul securist" la "ghitza sefsereist".....pai "elegant" pe 20 MII EUROI dar NU numai,cred ca si la "ordin"...ca Ciutaca asta se tot lauda ca a "functionat" si prin guvern,evident neocomunist.....pana si Badea l-a facut "milog tradator",dar cand a aflat ca si Cristoiu lua de la Voiculescu 20 MIARE EUROI PE LUNA era sa intre in "sevraj telectual",asa ca a admis "transferul" lui ciutacu,ca doar "haznaleletv" au acelasi SCOP,aceiasi TZINTA,acelasi IDEAL=SALVAREA PENALILOR de la puscarie si MULT MAI MULT=SALVAREA AVERILOR ILICITE CONFISCATE prin decizii judecatoresti definitive dar care in FAPT sunt tot la PENALI de unde se FINANTEAZA SI "HAZNALELETV"...doar 2,5 dintr-un MILIARD EUROconform PROTV-emisiunea "Romania te iubesc" au fost RECUPERATE DE STAT....deci "latraturile" acestor "jigodii jurnalistice" unele care vin din COMUNISM,de fapt cei care "GHIDONEAZA" tineretul "neocomunist nesatul",au ca SCOP SALVAREA AVERILOR ILICITE a PENALILOR,inclusiv ale LOR PARTIAL !!!!

  raspunde comentariului
 • grajdar de TZESALAT varani !

  27 februarie 2017 14:27

  cuvantul- csutako- provine din din limba maghiara si inseamna TZEASALA ! Un fel de perie de curatat blana animalelor !

  raspunde comentariului
 • ilidia

  26 februarie 2017 12:02

  Tuna si se-aduna. Zic romanii. Ciutac deriva de la "ciut"=fara coarne. Dar nu coarnele ii lipsesc, asta pentru ca n-au avut cum sa "rasara"din golul de sub teasta

  raspunde comentariului
 • "BINOMUL"-"ardeiului umplut" de gagesti-ROMANIA TV

  24 februarie 2017 19:06

  JEGUL ASTA, DIN SLUGA LA VARAN, A AJUNS SLUGA LA GUITZA -GHITZA !

  raspunde comentariului
+