HomeVedeteConcurs Academia Caţavencu: Dai noroc şi, dacă ai noroc,...

Concurs Academia Caţavencu: Dai noroc şi, dacă ai noroc, câştigi!

Ultima strigare (chiar aşa scrie pe site) a competiţiei "Miss Alăptare Romania" a fost pe 2 august, prilej să observăm cât de outdataţi suntem noi, cei de la AC. Au fost trei categorii de participare, premiile fiind uniforme şi generoase: câte un tricou "Lion Mentor" pentru fiecare câştigătoare, probabil mărime universală, ţinând cont de dotările unora dintre concurente.

"Miss Alăptare", din ce ne-am dat seama, promovează firescul respectivei acţiuni în orice situaţie, inclusiv transportul în comun sau reuniunile din ambasade. "Îndrăzneşte să alăptezi!" a fost mottoul, iar doamnele s-au conformat, cu mai multă sau mai puţină îndrăzneală. Participarea s-a făcut prin expedierea de fotografii personale cu instantanee din momentele de vârf ale manevrelor de alăptare. N-am aflat cine au fost fericitele alese; dar nici nu ne-a interesat, noi selecţionând preferinţele noastre, prin vot liber şi la vedere, adică piepturile la care ne-ar plăcea să fim alăptaţi. Dacă am fi iar copii, bineînţeles, şi nu mai mult decât atât.

Considerăm că o echilibrare nediscriminatorie a genurilor e neapărat necesară şi lansăm aici concursul: "Mister Gâlgâl 2014", deschis tuturor categoriilor de vârstă, de la majorat încolo. Participanţii trebuie să ne trimită, pe adresa redactia@academiacatavencu.info, poze cât mai sugestive, selfiuri cu paharul, sticla, cana, bărdaca şi ce s-o mai găsi la îndemână, în mână. Vor fi tot trei categorii, iar premiile vor consta în tricouri surpriză, ”made by A.C.”, acordate câştigătorilor. Deviza competiţiei noastre: "De la sânul mamei până-n copârşeu, românul tot suge, ca un pui de leu!"

Rugăm participanţii să nu trişeze, livrându-ne selfiuri în care mânuiesc damigene cu Fanta sau apă chioară. Vor fi nevoiţi să demonstreze practic în redacţie autenticitatea, înainte de ridicarea premiilor. Îndrăzneşte şi tu să gâlgâi, că nici nu ştii ce pierzi! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare