HomeVedeteCronică de răsboiu: Ciuvică vs Tatoiu

Cronică de răsboiu: Ciuvică vs Tatoiu

Adunaţi la TV fiindcă au mai multe circumvoluţiuni decât are trenul clase şi fiindcă emit păreri de-o importanţă capitală, madam Tatoiu şi mad Ciuvică s-au boscorodit în direct până a cedat unul dintre ei. Nu ştim dacă era ăla mai deştept.

România TV e departe în grila de programe şi merită să butonezi până la ei doar când nu se găteşte ceva interesant pe Paprika TV ori când te sună o rudă îndepărtată, după ani, să te anunţe că doi analişti cu potenţial de mahalagioaice s-au întâlnit în acelaşi platou. O dezbatere istorică, precum făcea Vadim Tudor pe vremuri când se întâlnea cu Rona Hartner pe la Tucă. Acum, Vadim e sedat de andropauză, iar Rona e departe, aşa că tânăra generaţie trăieşte extazul unor lupte crâncene între Tatoiu şi Ciuvică.

Pe parcursul emisiunii, Ciuvică şi Tatoaica s-au acuzat de partizanat politic, cu gingăşia unor tineri care cred că părerea lor poate influenţa pe cineva. În liga asta a încercat să intre şi donşoara Pora, dar se vede că n-are săraca destulă şcoală de cartier ca Mugurel şi Monicuţa. Prima lovitură a fost dată de Ciuvică, un „upercut” de stânga, din fundul curţii lui Felix: de ce, mă rog, madam Tatoiu îl apără pe Băsescu, s-a întrebat el ca simplu cetăţean care-şi dă cu părerea şi plăteşte taxe pentru banii de pupătoare. Replica Monicăi Tatoiu a fost palidă, doamna încercând, cu o referire vagă la komisarii bolşevici, să-l pună la punct pe Ciuvică, pe care abia l-a pus Năstase în cătuşe. Dar noroc că Tatoaica şi-a revenit repede din pumni şi a punctat categoric, afirmând că adversarul e plătit cu bani grei să toarne zoaie în capul lui Băsescu. Evident, Ciuvică n-a stat cu mâinile-n sân şi, ca să taie şi elanul gazdelor, care deja puneau reflectoarele numai pe Monica, a menţionat, în treacăt, că toate posturile băsiste, printre care şi România TV, nu fac niciun sfert din ratingul Antenei 3 – menţiune care putem spune că i-a asigurat puţină zacuscă pe pâinea primită de la Voiculescu.

Tatoiu a rezistat eroic lăturilor ejectate cu sârg din preaplinul guriţei lui Ciuvică, până când acesta i-a dat lovitura de graţie, afirmând că „băsismul este abject”. La o asemenea remarcă, Monicăi i s-a aprins Oriflama şi a dat cu lavaliera de pământ, lăsându-şi adversarul în grija arbitrului de ring – moderatoarea Cristina Şincai. Care probabil că i-a făcut o trimitere discretă la mamă, fiindcă, profitând de scandalul iscat între cei doi, tocmai începuse şi ea, liniştită, să-şi facă unghiile cu ojă…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare