HomeVedeteCum se cuceresc fetele în vremea noastră

Cum se cuceresc fetele în vremea noastră

Ești bărbat inteligent, cu sau fără barbă, dar știm din start că ești inteligent pentru că altfel n-ai fi ajuns aici. Dar mai știm că, uneori, din varii motive, nu-ți ies toate pasențele când vine vorba de agățat așa că, pentru tine, specialiștii noștri în caterincă și relații sociale și-au luat din timpul lor liber pentru a găsi metodele pentru ca și tu să ajungi un DON JUAN modern cu smartphone și tabletă. Să începem, zic!

Moda ca moda, dar tot fata e baza

Moda e pe primul loc în capul fetelor atunci când n-are loc altceva cum ar fi o carte de Kafka sau o porție zdravănă de neuroni. Știm cu toții că fetele își fac o primă impresie despre tine la modul cum ești îmbrăcat, aranjat, frezat, parfumat dar, ține minte, acum vine chestia tricky, ele NU te evaluează după modă ca și concept abstract ci de evaluează după moda din capul lor. Crede că noi știm.

Dincolo de look, trebuie să ai și un pic de șarm

A doua impresie, după ce te-au văzut că arăți OK după criteriile lor subliminale, te vor analiza și din alte perspective. După modul cum vorbești, te comporți cu ea, dacă cobori înainte sau după ea din taxi/limuzina lui tăticu, dacă intri inainte sau după ea la restaurant/pub și tot așa.  

Ai trecut de două teste, testul saltelei o să facă diferența

 Al treilea pas constă  în "finalizare". Și , contrar opiniilor generale că e bine să faci asta în deplasare, eu zic să o inviți la tine acasă dar nu oricum. Dacă ai o canapea de pe vremea lui bunica sau un pat de scârțâie ca în filmele horror mai bine te rezumi la privit pozele de pe facebook dacă mă înțelegi. Dacă în schimb vrei să arăți cât ești de cocoș intră pe http://www.expert-saltele.ro/.

Aici găsești saltele cu spumă cu memorie, mai moi, mai tari, după gustul și experiența fiecăruia în ale vieții valuri. Saltele superortopedice să nu te doară spatele sau pur și simplu pentru relaxări nocturne sau diurne dacă o ții în suspans de seara până dimineața.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare