HomeVedeteDan Capatos, aproape concediat pentru că și-a dorit-o pe...

Dan Capatos, aproape concediat pentru că și-a dorit-o pe Monica Macovei asistentă

La cinci ani de la debutul show-ului care l-a consacrat, Dan Capatos a explicat presei că, la început, a încercat să facă o emisiune pe bune, în locul formatului din prezent, pe care specialiștii l-au denumit „țâțe-fund”, însă a fost aproape să fie dat afară de cei de la Antena 1.

Academia Cațavencu a reușit să afle însă adevăratul motiv din cauza căruia cel supranumit „chelul de la miezul nopții” era să ajungă șomer acum câțiva ani. Din câte se pare, conform unor surse din anturajul vedetei trustului Intact, în locul unei emisiuni în care Oana Zăvoranu să-și arate eșecurile de la operațiile estetice Capatos ar fi dorit o emisiune pentru oameni culți, cu dezbateri despre politică, filosofie sau drept. „Da, este adevărat, am căutat o femeie inteligentă pe post pe asistentă, nu toate parașutele pe care le vedeți în prezent”, ar fi declarat Capatos unor apropiați. „M-am gândit să-i propun poziția Monicăi Macovei, o femeie care are tot timpul ceva de zis”, a continuat acesta.

Planurile lui Capatos au fost zădărnicite însă de intervenția managementului Antenei 1, care l-a amenințat cu concedierea dacă, în loc de țâțele false ale vedetelor din România, el va dori să facă o emisiune despre dialectica daseinului ființei, avându-l drept invitat pe Gabriel Liiceanu și în poziția de comoderatoare pe Monica Macovei.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare