HomeVedeteDe ce NU a plecat Andreea Marin în străinătate?

De ce NU a plecat Andreea Marin în străinătate?

Știam că Andreea Marin și Ștefan Bănică jr vor divorța. Cu toții știam. De fapt, cred că și ciobanii ăia care stau cu oile în vârful muntelui și au impresia că regele Mihai încă e la conducerea țării știau. Era chiar așa de evident. De-aceea toate prostiile astea cu „divorțul anului”, „șoc!”, „o, doamne, ce cuvânt senzaționalist să mai folosesc!” sunt penibile. Plecatul din țară al Andreei Marin era, și el, previzibil. „Sunt o divă și voi nu mă apreciați, așa că mă duc să trăiesc civilizat în altă țară, unde sigur voi primi ceea ce mi se cuvine!” Adică cel mult o să te lase cineva să o iei în față la coadă când cumperi praz pentru ciorbă. Și nu pentru că ești o celebritate, ci pentru că în Occident se practică mici amabilități de felul ăsta.

Cu toate acestea, „zâna” a declarat că nu are de gând să-și facă bagajele și să ne lase, ci o să continue cu proiecte chiar în țara noastră. Colegii mei și intuiesc bine care ar putea fi aceste proiecte. Totuși, eu am o întrebare: de ce nu a plecat Andreea? Asta nu am prevăzut-o nici eu și nici vecina lu’ mamaie care e expertă la ghicit în cafea.

Ei bine, după o lungă noapte de frământări, am o teorie: Andreea Marin nu vrea să fie Mihaela Rădulescu. Traseul nu putea să fie decât același: divorț, plecat în scârbă din țară „de dragul odorului meu”, eșec masiv în străinătate și apoi întoarcerea la o emisiune pe un post de televiziune românesc care vrea să stoarcă și ultimele picături de audiență din fosta mare divă a audiovizualului românesc. Cifre pe care Bianca Drăgușanu le bate dacă trage o bășină (și care măcar nu are pretenții pseudointelectuale ca „lady” Marin sau Răduleasca).

Doar că Andreea Marin e mai cu moț, între ea și Mihaela nu poate să existe o asemănare chiar așa de mare, deși au amândouă la activ un divorț de actorul-cântereț de la care a plagiat până și Elvis Presley. Drept urmare, Andreea care-nu-e-ca-Mihaela nu pleacă din țară. Asta e totuși o veste bună: n-o să ne bată nimeni la cap cu cărți și magazine de haine pentru copii. Andreea trebuie să vină cu ceva nou. Cred că ar trebui să se facă asistentă TV, că tot are ea orgolii față de Daniela Crudu și restul.

 

Exclusiv online.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare