HomeVedeteDragostea în vremea sclerozei

Dragostea în vremea sclerozei

Chiar și într-un sistem afectat de „scleroză totală”, așa cum a spus premierul Ponta, oamenii continuă să se iubească. Cine și cum face sex de dragoste, citiți în continuare.

Cercetătorii britanici susțin că bărbații se gândesc la sex o dată la fiecare șapte secunde. Cercetătorii britanici sunt idioți, pentru că bărbații se gândesc la sex non-stop, chiar și în trafic, altfel nu și-ar începe toate frazele cu „băga-mi-aș”. Până și Botezatu se gândește la sex, doar că el își începe frazele cu „băga-mi-ai”, în rest e același lucru. În concluzie, în acest moment mă gândesc la sex. Mai exact, mă întreb dacă anumiți oameni pe care-i văd la televizor fac sex, pentru că, în cazul lor, e foarte greu de crezut. De exemplu, voi v-o puteți imagina pe Dana Grecu făcând amor? Presupunând că, în Universul cunoscut și dincolo de el, există cineva suficient de curajos încât s-o abordeze la modul erotic pe Dana Grecu, el ar deveni băsist imediat ce-ar presta altfel decât satisfăcător. Și, după cum văd la TV, nimeni n-o satisface pe Dana Grecu, ceea ce înseamnă că în Universul cunoscut și dincolo de el sunt numai băsiști.

Dar pe Ponta vi-l puteți imagina făcând sex? Nu bag mâna-n foc, dar până acum a dovedit că nu e în stare de ceva original, deci cred că, mai degrabă, îi copiază pe alții. Și cum idolul lui e Adrian Năstase, mă gândesc că e posibil să aibă o atitudine destul de pasivă față de subiect.

Politica e o curvă

Dar pe Mihai Gâdea vi-l puteți imagina făcând sex? Pun prinsoare că nici în toiul iubirii de aproapele nu poate renunța la poziția aia a lui, picior peste picior și mâna la tâmplă. Tehnic, e cam greu să se întâmple ceva, dar trebuie să existe un motiv pentru buzele alea mereu umede.

Dar pe Crin? Cu siguranță că, pentru el, sexul e ceva de vis, așa că mai bine nu-l deranjăm. Voiculescu? Pesemne că întocmește note informative după fiecare act și, la cât e de lăudăros (sau, mai degrabă, bășinos), cred că face și desene detaliate.

Pe Udrea mi-o imaginez foarte limpede făcând sex și cred că-l face des, acum, de când a divorțat. Dar pe Emil Boc? Mititel cum e el, probabil că are nevoie de ajutor, o băncuță, un scăunel, ceva. Pe Băsescu? La cât bea sau se spune că bea, pare predispus să lase treaba neterminată. Nu știu ce să zic despre Ăla mic de la Agricultură. La cât e de inutil și de nebăgat în seamă, înclin să cred că e nevoit să se iubească singur.

Dar pe Mircea Badea vi-l puteți imagina făcând sex? Mda, nici eu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare