HomeVedeteDupă scandalul cu DNA, Mazăre s-a dat la turiști...

După scandalul cu DNA, Mazăre s-a dat la turiști cu skyjetul, sub nickname-ul Neptun, Fiul Mării

Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai marin, sub învelișul de nisip filtrat de pe plajele Mamaiei, o tânără turistă (de data asta nu japoneză, că s-au cam învățat cu maidanezii) a fost lovită, așa, din senin, cu un skyjet. Mare tragedie, televiziuni, Antena 3, plus elementele nevăzute ale ecuației skyjetului ridicat la pătrat și coborât trei cuburi mai jos, în capul sărmanei fetei.

Bineînțeles, cine a vrut să-i spargă bostanul unei simple și obișnuite fete? Întrebare simplă cu răspuns tot la fel de simplu: primul mare șeic din valurile Mării Negre, Radu Vodă din Bamboo, nimeni altul decât Radu Mazăre. Dar de ce? Și dacă tot ar fi făcut-o, de ce nu l-a văzut nimeni? Asta este întrebarea de 50 de lei și o pereche de papuci. Radu Mazăre a fost acolo, înțolit în noua generație de costume de salvamar, Neptun 2014, varianta special  concepută pentru el: NRM.

Cu așa un costum, îți trebuie și o imagine. Martorii oculari de pe șezlongurile piscinelor private au văzut la fața locului un om pe la vreo 40 și de ani, deghizat în sirenă cu barbă, spun ei, o încercare de Conchita Wrust marină, cu un trident de 14 karate în mâna stângă. La locul presupusei crime, s-a aflat și un sobor de enoriași din Teleorman, care au zărit pentru o clipă, chipul profetului Ezekiel, îmbrăcat în pantaloni mulați și șlapi lipicioși pentru plajă, pe suprafața plină de alge a Mării Negre.

Pe lângă el, gravitând în jurul propriei orbite, oamenii au văzut și o morsă gigantică. Se pare, că mastodontul nu era nimeni altul decât servitorul loial Nicușor Constantinescu, transformat, din cauza unei depresii diabetice new-yorkeze, în animalul de companie al țapului primar al Mamaiei, care, de acum înainte se va supune devizei sale haiducești: Să furăm de la săraci, ca să avem ce da bogaților!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare