HomeVedeteEtapa a treia a Campionatului Național de Îndemânare Auto...

Etapa a treia a Campionatului Național de Îndemânare Auto MACROMALL BRASOV

Pe 27 și 28 iunie, toti pasionații de automobilism sportiv, spectatori sau concurenti, sunt invitați la MacroMall Brasov, la cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Îndemânare Auto, organizat de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român.

Campionatul Naţional de Îndemânare Auto prezent la Brasov inca din anul 2011 revine in forta intr-o noua formula de Slalom Paralel prin eliminare!

Sâmbătă, 27 iunie, de la ora 14:00, cei prezenți în parcarea MacroMall Brasov, pot asista la antrenamentele piloților, iar duminică, de la ora 10:30, spectatorii vor putea să se bucure de un adevărat spectacol, cu derapaje controlate, slalomuri, întoarceri cu frâna de mână, totul într-o cursă contra cronometru.

Vor fi premiați câștigătoii pe Grupe, Clase, Open, Cel mai bun timp al zilei și primii trei clasati la Slalom Paralel. În partea a doua a concursului, dupa clasamentul Open, se va merge in perechi de cate doi, prin eliminare, ultimul rămas in concurs fiind desemnat câștigătorul la Slalom Paralel. Pe lângă cupele și diplomele oferite, premiile vor consta în vinuri spumante Angelli, service de roți gratuit oferit de AutoZone, produse auto Caramba, lubrifianți auto de la Nepos Company si mullte altele.

Concursul auto se adresează participanților de toate vârstele, inclusiv juniorilor, cei cu vârsta între 10 și 18 ani, dar și reprezentantelor sexului frumos, celor atrase de domeniul automobilistic, de-a lungul celor 4 ani competiția strângând peste 300 de participanți.

Cei care vor să se înscrie la Campionatul Național de Îndemânare Auto trebuie să acceseze site-ul  www.gtautoclub.ro.

[image image-id=”45714″ height=”400″ width=”400″ image-title=”traseu_iun”]​

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare