EXCLUSIVITATE! Prima fotografie cu Dan Voiculescu în fundul gol!

de Dan Mazilu , 20 februarie 2012
Anteniștii în fundul gol

Într-un comentariu la , o cititoare îi cerea lui Capatos să-l dea și pe Voiculescu în curu` gol, ca să arate lumii că e echidistant.

Capatos, care e un cititor asiduu al site-ului nostru, a citit comentariul și s-a revoltat: „Cum adică, să se îndoiască oarecine că am avea noi vreo ezitare să publicăm poponețul mogulului nostru? Păi, cum arată fundul lui nu mai e secret pentru nimeni, întrebați-l pe Mirciulică dacă nu mă credeți! Vă face harta curului mogulian până la ultimul por! Și nu pentru că l-ar pupa în fund, așa cum îl acuză lumea, ci pentru că noi vara mergem la 2 Mai, unde facem nudism în pielea goală acolo, lângă cazemată. Mai mult de formă, l-am întrebat pe dl Voiculescu dacă putem să publicăm una din poze. Ei bine, după cum mă așteptam, acceptul dumnealui a fost instantaneu și entuziast. MoGolu’ nostru e un tip modern și, mai ales, cinstit: dacă-l dai pe altu’ în curu’ gol, trebuie să-ți asumi consecințele și să arăți și anusul tău, când ți se cere, ne-a zis dânsu’”.

În continuare, Capatos a adăugat: „Puteți fi siguri că nu e niciun trucaj. După cum vedeți, dl Voiculescu, ca orice bătrânel de modă veche, e încălțat cu sandale și șosete, că stă mai prost cu circulația la periferie și-i îngheață ușor sângele-n vine. Cât îl mai frecăm iarna, până-l dezmorțim, numai noi știm! Poza e făcută de Mircică. El, fiind un pic mai fraierel, e trimis mereu după bere. D-aia și râdea dl Dan, că Mircea, încercând să care și halbele, și hamsiile, iar cu cealaltă mână să facă și poze cu mobilu’, s-a-mpiedicat și a căzut direct în șpagat, speriind salvamarii!”.

 

Comentarii

+