HomeVedeteFetele picate la bac îşi acuză colegele de magie...

Fetele picate la bac îşi acuză colegele de magie neagră.

Vestea că există unele eleve care au luat media 10 la BAC, a produs un val de riposte în rândul unor colegi. "Este imposibil sa înveți zi și noapte. Fetele care au luat 10 ne spuneau că învață și nopțile. Cum să înveți și noaptea? Noaptea e pentru mers în club. Plus că e posibil să îți strici și ochii de la veioză. Cu atât mai mult, ziua e pentru mers la solar sau pentru manichiură. Eu cred că fetele cu 10, au făcut magie neagră sub clar de lună. Mi-e imposibil să cred că un creier uman poate asimila atât de mult!", iată declarația unei eleve. 
Cu mult mai mult curaj, băieții au fost ceva mai instruiți în această artă. Ei au avut capacitatea să transfere bani din propriile buzunare direct in buzunarele profesorilor, fără să îi vadă nimeni. Curată magie albă. 
În altă ordine de idei, o parte din candidați s-au conformat  ideii: "Şi noi am încercat să învăţăm prin magie. Am dormit cu manualul de mate sub pernă, dar în loc de probleme la trigonometrie am visat numai adunări cu bancnote mari", a subscris o picată. 
Întrebat cum vede diferența între magia neagră și cea albă,  directorul unui liceu ne-a lămurit: "Magie neagră e atunci când dau șpăgi și romii!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare