HomeVedeteFlash News: Bianca, ABCDarul, Monica și găina Iuliei Albu

Flash News: Bianca, ABCDarul, Monica și găina Iuliei Albu

  • Mulți copii dotați neuronal încă mai rămân în țara noastră și nu pleacă să muncească în afară, la căpşunes. Auzind vestea, guvernul a decis ca, începând din luna octombrie, să adauge o altă taxă în România: impozitul pe inteligență. La aflarea veștii, Bianca Drăguşanu a rămas foarte liniștită. Ea nu va avea de plătit nimic.
  • Începând cu anul acesta, programa școlară din clasa întâi se va modifica. Elevii care doresc să devină politicieni nu vor învăța Abecedarul. Ei vor avea un manual identic care se va numi A.B.C.Darul, manual în care vor studia Abc-ul în materie de "dar politic". De asemenea, la Educație Fizică și Sport, cei mici vor face doar alergări, pentru a fi pregătiți în caz că oamenii își vor da seama că sunt mințiți.
  • Aflată în America, Monica (fostă Columbeanu) se dă mare prin presă că studiază chineza, ca să își bucure actualul iubit. Primele cuvinte pe care le-a învățat și pe care le folosește în conversația cu asiaticul au fost "poșetă", "mașină", "pantofi", "69" și "e cam mică". După relatările băcăuancei, aceasta a învățat să ceară chiar și de mâncare în chineză. Se uită la iubit și strigă "Papa". Gura lumii afirmă că și iubitul o să îi ofere curând "papa", dar sub o altă formă, aceea de "Pa-pa!"
  • Iulia Albu este o tanti care își dă cu parerea despre "cum iese vedetele îmbrăcate în oraș". Unii o numesc "fashion editor". Eu aș numi-o "dusă rău". Despre Angelina Jolie, feişăn Iulica a vrut să fie în trend și a scris, că la nunta acesteia cu Brad Bitt, "Angelina a purtat o rochie simplă, pentru că…marketing!" De aici mi-am dat seama că Iulia Albu apare în emisiuni tv pentru că…cu găina la plimbare, Iulia Albu are păreri absurde în emisiuni, pentru că…NF , iar tot Iulica, apare cu nasul pe sus oriunde merge, pentru că… fraieri care-i suflă-n fund. Care fund? Care Iulia Albu?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare