HomeVedete„Ftbalul a evoluat linga geam“, de Anamaria Prodan

„Ftbalul a evoluat linga geam“, de Anamaria Prodan

Am fost dezamăgit când Anamaria Prodan și-a tuns șuvițele sau codițele sau ce naiba erau alea, pentru că mă amuza chipul ei de mop întors. Îmi plăceau și știrile de genul „Ce sexy e nevasta lui Reghe“, pentru că-s din categoria „MM a luat o decizie la Steaua de capul lui“ sau „Barcelona și Real Madrid se bat pe Dodel“. O să ziceți acum că-s câine, că nu m-am luat și de alte echipe. Doar că nu există știri despre alte echipe, cel puțin din cele care mă amuză pe mine. Eu nu văd altceva decât ce-a mai ordonat Gigi din pușcărie, ce părere nedocumentată are Mitică despre orice, ce aroganță de tip Berceni a mai făcut MM pe Facebook, ce echipe mari din Europa refuză Chiricheș și cu cine s-a mai certat Anamaria Prodan.

Trei lucruri mai am de spus aici, înainte de-a merge mai departe. 1. Anamaria Prodan e sexy în măsura în care MM e manager cu drept de semnătură. 2. Dinamo joacă prost spre deloc. 3. Rapid joacă de zici că-i echipă de Divizia B. A, stai, chiar e în B.

Despre englezi, cârnați și diete

Revin la Anamaria Prodan, care are un site din care rezultă că este o Evă în bună regulă, o pionieră a feminismului mondial într-o lume de bărbați care ar trimite-o la cratiță doar pentru că oalele sunt, de regulă, în bucătărie, iar bărbații în sufragerie. Citez: „Anamaria Prodan este cea mai cunoscută agent FIFA femeie din lume“, „Este prima femeie care a fost cooptată în echipa emisiunii Procesul Etapei de la Pro Tv“, „Este prima femeie care a vorbit vreodată de fotbal“. Pe bune? Sunt convins că în secolul XV, când, cică, britanicii au inventat fotbalul, s-a găsit măcar o nevastă care să-i spună englezoiului „Dacă te mai prind că te faci muci după ce joci fotbal cu băieții, o să-ți dau de mâncare și altceva decât cartofi și cârnați prăjiți“, vorbind, astfel, pentru prima dată despre fotbal, în calitate de femeie. Dar poate că Anamaria Prodan este cea care a inventat fotbalul și atunci declarația ar avea sens. Să fi fost ea, la un moment dat, alături de 22 de bărbați și să fi zis: „Nu mă mai dați, bă, de la unu’ la altu’, ce-s io, minge de fotbal?!“ Da, așa ar avea sens.

Sunt sigur, însă, că site-ul ăla e scris de altcineva, nu de ea, pentru că e scris cât de cât corect gramatical. De felul ei, Prodanca se exprimă în scris la modul, citez de pe contul ei de Facebook, „Iunie formează probabil cine Piturca vb urat de mine la tv. Probabil nu l a trezit nimeni la buletinul de știri sa l updateze cine s a luat de neveste primul“ sau „treziti va bai batrinilor… (…) fptbalul a evoluat… (…) mergeti cu avionul in strainatate sa vedeti echipele cum joaca…(…) in avion nun te trage curentul daca stai linga geam…“.

Iar la final, după ce am stabilit de ce e nașpa, să menționăm și de ce e bună Prodanca, în afară de faptul că a inventat fotbalul. În presă a apărut „Dieta de slăbit a Aneimaria Prodan“. Iar ăsta e un lucru bun. Dacă vrei să slăbești, te uiți ce alimente conține dieta aia și le eviți.

Publicat în AC, NR. 33

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare