HomeVedeteGalaxia Tutenberg. Bărbații și Cătălin Botezatu, moaștele TV și...

Galaxia Tutenberg. Bărbații și Cătălin Botezatu, moaștele TV și silicoanele electrice

  • Iulia Albu a șters pe jos cu bunăciunea aia de Mădălina Ghenea că și-ar fi asortat cam nașpa papucii din picioare cu fotoliul pe care stătea la poză. E un semn bun pentru bunăciune.Ultima dată când a apreciat Iulia Albu o țoală a fost la emisiunea „Bravo, ai stil!“, când concurenta și-a pus o folie de aluminiu în cap, ca pe tava de friptură. Mai grav, diva cu găină le-a criticat și pe Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, deși toată lumea știe că-i păcat mare să vorbești urât de moaște în Săptămâna Luminată.

  • Și pentru că tot vor-beam de fete bătrâne și nemăritate, Cătălin Botezatu, singurul om care mai crede că nu ne-am prins că-i gay, s-a arătat foarte supărat pe femeile care au un singur țel în viață: să găsească un moș și să și-o tragă cu el pentru bani. Normal că-i supărat. El însuși e un moș cu bani, iar asaltul ăsta necontenit al femeilor îl dezgustă, așa cum îl dezgustă orice vietate fără păr pe cur.

     

  • Carmen Minune, fata lui Adrian Minune, și-a pus un inel în nas și seamănă leit cu Rihanna, zice cancan.ro. Zicem și noi: dacă și-ar fi pus Adrian Minune un inel în nas ar fi semănat leit cu un ghiul.

Sir Gay Mizil

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare