HomeVedeteHorrorscopul săptămânii 11 - 17 august

Horrorscopul săptămânii 11 – 17 august

Berbec.
Carieră: Ai vrea să ajungi parlamentar, dar nu se poate. Toate posturile sunt ocupate de alți berbeci.
Shoping: Ajuns la piață dar ai uitat banii acasă și nu ți se dă pe datorie. "Frate, frate, dar brânză-i pe bani!" Ce capră e vânzătoarea.

Taur.
Sănătate: Ai nevoie urgent de o vacanță. Îți sugerăm o excursie în Spania și neapărat să participi la o coridă. Crede-ne, e așa palpitant la coridă, că nici nu știi dacă mai ieși viu de acolo.
Carieră: Ai acces la sumă importantă de bani. Investește-i! Vreo zece hectare de islaz îți vor elimina grijile gurmande.

Gemeni.
Bani: Pentru că nu ai niciodată suma de care ai nevoie pentru shoping, mai renunță și tu la diverse plăceri. Masa de prânz și de seară, micul dejun și sucurile. 
Sănătate: Ai slăbit nouă kile într-o săptămână. Felicitări! Menține-te așa! Ce bluziță ți-ai cumpărat?

Rac.
Sănătate: De când ai aflat că vreo zece prieteni de-ai tăi au murit într-un accident, ești foarte trista. Mai ales când ai auzit că au și fost mâncați într-un restaurant pescăresc din capitală.
Dragoste: Ai o stare de introspecție. Mănânci singură, te plimbi singură, faci dragoste singură. Îți sugerăm să ieși din starea asta. Ai atâția prieteni lângă tine.

Leu.
Cariera: Simți că trăiești ca într-o junglă și nu te acomodezi cu noul job. Observi că maimuțele alea de secretare sunt nesimțite. Sugestie: pune laba pe ele și arată-le ce poți.
Dragoste: Felicitări! O să ai o nouă prietenă frumoasă ca o căprioară, de îţi vine să o mănânci.

Fecioară.
Carieră: Munca la negru nu e bună. Mai încearcă și cu chinezi, suedezi, etc.
Dragoste: Am aflat adevărul. Fecioară fiind, nu te combina niciodată cu un pește. E posibil să te lase pe stradă.

Balanță.
Dragoste. Oscilezi între a-i cere prietenului să îți facă geanta aia de zece mii de euro cadou sau mașina de douăj de mii. Trebuie să alegi una din două.
Carieră. Angajații companiei unde lucrezi sunt foarte invidioși pe tine. Tocmai ți-ai parcat noua mașină scumpă în fața instituției. Și, surpriză: cheile le-ai băgat în geanta primită cadou.

Scorpion.
Dragoste. Ești atât de sexual că te uiți la filme porno precum studentele la toate sezoanele din "Doctor House". Adică de șapte-opt ori pe zi. Diferența este că ele, măcar, se uită împreună cu alte colege. Și noaptea.
Bani: Nu fi invidios pe cei de la putere că sunt bogați. Bagă-te în guvern ca să poți fura și tu liniștit.

Săgetător.
Sănătate: Fiind o zodie de foc, vara nu prea îţi priește. Sugestia noastră ar fi să stai la răcoare. Atenție! Când spunem " la răcoare", nu ne referim la domnul Voiculescu.
Dragoste: Nu îți face griji. Vor veni și zile mai bune. Deocamdată rămâi cu multe "figuri în cap" alături de iubitul tău de care nu ești sigură că îți place. Important e că fraierul îţi cam face toate poftele.

Capricorn.
Dragoste. Chiar dacă ai compatibilitate buna cu gemenii, nu trebuie să dai curs. Jocurile sexuale în trei au un impact emotional negativ. Nu și pentru ei.
Bani: Ai-ai-ai-ai-aiiii Ai grijă la conotație!

Vărsător.
Carieră: Te hotărăști să-ţi schimbi jobul. Vrei ca la noul servici să te trezești când vrei, să pleci în excursii când vrei și să nu ai șef. Perfect: bagă-ți actele pentru șomaj.
Shoping: Ești o Vărsătoare in toată regula, dai banii pe toate prostiile. Prietenul nu e cu tine, așa-i? Vezi că ești șomeră. Cheltuie mai puțin!

Pești.
Bani: Niciodată nu ai avut probleme cu banii. Iar dacă ai avut, ți-ai mai angajat trei-patru tipe noi ca să recuperezi. Spor în afaceri!
Dragoste: Cum mai sunt fetele pe la Timișoara? Am auzit că a început să meargă greu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare