HomeVedeteÎn pușcărie, Gigi Becali scrie o nouă carte de...

În pușcărie, Gigi Becali scrie o nouă carte de predici

După ce a lăsat la vestiar dungile roș-albastre ale Stelei, și-a făcut cruce de Doamne-ajută și s-a îmbrăcat în cel mai bun sacou, cel de-al treisprezecelea Apostol, Gigi Becali are prezenţă 100% la cursurile de îndesat pușcăria. Acompaniat de celelalte personalități din lumea bună a fotbalului, sfântul Gigi a descoperit și el moda de a scrie cărți și a decis să debuteze chiar cu o carte de predici.

Volumul îşi propune să acopere o paletă largă de rugăciuni și cântece, de la ,,Portar-portărelul meu” până la ,,Rugăciune către antrenor”. Toate aceste versuri, scrise din suflet pentru banca de rezerve, au fost, se pare, croite pentru tactica 4-4-2, numai că staff-ul echipei Steaua, a anunțat că pot fi citite și pe 4-3-3, la fel de bine.

Cartea va conține peste 50 de pilde, rugăciuni dar și cântece imprimate pe un CD cu 11 negative diferite. Gigi a anunțat că volumul său ar avea și puteri sfinte pe care orice antrenor le poate solicita la penalty-uri sau diferențe de scor de 2 sau mai multe goluri. Se pare că în carte sunt prezente, de altfel, și diferite icoane făcătoare de minuni, pictate de Gigi în incinta celulei sale şi stropite cu mir de la Muntele Athos.

În premieră, Steaua a dat comandă de 25 de volume, pentru banca de rezerve, antrenor, secunzii sai și primul 11. Se pare că toată comanda va fi folosită cu cap în play-off-urile Champions League. Mare minune, mare!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare