HomeVedeteIrinel, turnător fruntaș pe ramură

Irinel, turnător fruntaș pe ramură

Instanța supremă a decis că Irinel Columbeanu a fost informator al Securității. Proba ce a înclinat definitiv balanța este o notă informativă întocmită de colaboratorul "Ivănescu" și pe care v-o prezentăm în exclusivitate:

"Subsemnatul nume de cod Ivănescu, cu respect vă informez următoarele: colegul meu de serviciu Maricel Porumbeanu are o atitudine total contrară luminoaselor obiective de muncă și viață ale Partidului Comunist Român, magistral trasate prin indicațiile de o inestimabilă însemnătate teoretică și practică de către însuși conducătorul nostru iubit, tovarășul Nicolae Ceaușescu.

Numitul Porumbeanu se afișează, inclusiv în fața colectivului de oameni ai muncii, cu diferite persoane minore de sex contrar și provenite din frumoasa regiune a Moldovei. În plus, se laudă în gura mare cu relațiile neprincipiale pe care le întreține cu acestea, afectând climatul familial prezent tot timpul între tovarășii colegi. Acum două zile s-a etalat la serviciu însoțit de o persoană feminină numită Maricica, despre care am aflat că a venit din zona Bacăului fără mutație legală în București. Dumneaei s-a dovedit de o imoralitate care ne-a indignat pe toți din colectiv, fumând Kent american imperialist și mirosind a țuică de contrabandă. S-a comportat scandalos față de tovarășii bărbați prezenți la fața locului, având fusta scurtă și spunând bancuri porcoase cu Bulă și tovarășa bunică a lui.

Vă informez despre aspect deoarece tovarășul Maricel arată că-i îmbrobodit de această tovarășă rătăcită, susținând că vrea s-o ia de soție cu acte autentificate. Noi suntem siguri că nu este partenera de viață potrivită pentru dânsul și urmărește doar să profite de poziția tovarășului Maricel, care are apartament bine situat în București și Dacie câștigată la loz în plic. Prin prezența acelei desfrânate i-a distrus până la lacrimi speranțele tovarășei colege Bârsana Calagea, dânsa iubindu-l sincer pe colegul Maricel și nutrind la o întovărășire în fața ofițerului stării civile.

Consider cu deosebit respect că dumneavoastră, împreună cu tovarășul secretar de Partid, aveți posibilitatea reeducării colegului Maricel, pe care noi îl apreciem drept un element de viitor al întreprinderii noastre. Vă rugăm să luați toate măsurile pe care le hotărâți necesare pentru ca tovarășa Maricica să fie îndepărtată din București, unde locuiește, așa cum am arătat mai sus, fără forme legale. Trăiască Partidul Comunist Român, în frunte cu marele său Conducător și Părinte al tuturor, tovarășul Nicolae Ceaușescu, alături de tovarășa Savant de renume mondial Elena Ceaușescu! Drept pentru care mă semnez personal mai jos, al dumneavoastră devotat colaborator, Ivănescu".

Instanța a luat act de urmările grave ale informării dlui Irinel Columbeanu, pârâta Maricica fiind deportată cu brutalitate de către organe în comuna natală din județul Bacău. În urma acțiunii represive, dânsa s-a măritat pe plan local cu un bețiv notoriu, care i-a făcut șapte copii și o bate când bea mai mult ca el. Iar tovarășul Maricel este azi un domn nefericit, soția Bârsana înșelându-l chiar în noaptea nunții cu tovarășul naș Irinel.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare