HomeVedeteMuze obtuze (1)

Muze obtuze (1)

Anda Adam și-a prezentat ultima creație

Pentru că muzică n-a mai făcut de ani buni, asta dacă luăm în considerare ca fiind muzică lucrurile pe care le-a făcut înainte, Anda Adam și-a scos copila la TV, s-o vadă lumea și să se minuneze de un alt copil de vedetă care nu plânge, nu face cachi și când suge țâța vedetei ajută sânul să devină mai ferm, mai ridicat, mai bun.

N-am înțeles niciodată genul ăsta de emisiuni, dar pot vedea în perspectivă scopul: trebuie să-și obișnuiască plodul cu pupatul în fund și narcisismul. Dacă nu te lauzi singur la TV cine s-o facă? Bravo Anda Adam. Să-ți trăiască, dar să nu-ți semene. Poate asta mică are o șansă să facă ceva în viață. Chiar și muzică.

Alina mai face un Borcea mic?

Se pare că ediția asta este rezervată mămicilor. Alina Borcea, nervoasă după tot scandalul cu Pelinel, s-a decis să facă iar un copil. Totul ca o răzbunare. Nu știu de ce spune toată lumea că România stă prost la capitolul natalitate. Dă-i lui Borcea 2-3 femei și ajungem la visul lui Ceaușescu de a avea o populație de 30-40 milioane de oameni. Dar, vor semăna toți între ei, dar să nu uităm că asta stă la baza monarhiei și nouă românilor ne plac fețele încoronate.

Până-l naște Alina pe al treilea, recomandăm femeilor să nu se uite nici măcar la pozele cu Cristi Borcea. Nu se știe niciodată…

Iulia Albu, făcută ca la ușa cortului

Pentru că a comentat despre ținuta Ronei Hartner, trendărița Iulia Albu a fost făcută cu eleganță ca la ușa cortului. Practic, fără să subliniem vreun stereotip etnic, Rona s-a luat de cocoșul ei. Sau găină, ce ținea ea la subraț până de curând. E clar că pe Iulia Albu n-o oprește nimic din comentat, dar cred că cea mai bună lecție pe care poate s-o primească este dacă o închide cineva într-o cușcă alături de vreo 50 de găini. Sau fashioniste d-astea cum le spuneți voi. Să se păruiască acolo, să se lovească peste oasele alea fără carne pe ele și să-și spună că se-mbracă urât până la sânge.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare