HomeVedeteNicu Maharu și sexul cult

Nicu Maharu și sexul cult

Țin neapărat să vă anunț că, începând de azi, sunt fanul lui Nicu Maharu. OK, o fi el un cocalar bătrân cu burta până la genunchi, o fi el tatuat penibil pe tot corpul de zici c-a fost planșă de desen pentru copiii de la școala ajutătoare, dar în același timp este un mare iubitor de cultură. Iar eu apreciez oamenii culți.

De-a lungul timpului, despre Nicu Maharu tabloidele au scris trei lucruri, cu mici variațiuni pe aceleași teme: că a fost cuplat cu Simona Sensual, că doarme în cluburile de manele și că face mult sex. Dar nu orice fel de sex, ci sex cult.

Site-ul cancan.ro ține și el neapărat să vă anunțe că Nicu Maharu e „cel mai dotat bărbat din showbiz“. Pentru că-n țara lui cancan.ro, dacă te faci muci și te freci libidinos de pirande în cluburi de manele, înseamnă că ești în showbiz. Dar nu asta contează, ci faptul că Maharu e băiat mare. Acum sunt curios cum au ajuns tabloizii la concluzia asta, că bănuiesc că nu i-au ridicat burta de pe genunchi să se uite sub ea. Mai știu și că site-urile nu trăiesc din publicitate, sau cel puțin nu trăiesc îndestulător, deci, cel mai probabil, Maharu a plătit pentru flatanta dezvăluire. Dar cum? Care-i procedura? Se plătește oare la centimetru? Că dacă-i așa, sunt dispus să fac un credit la bancă pentru a fi și eu „cel mai dotat bărbat din presă“. Și sper să-l ia și pe Cabral în calcul pentru locul doi, ca să ies bine prin comparație.

S-o facem lată, pe „Neterminată“!

Dar am divagat de la subiect – Maharu și sexul cult. Spuneam mai sus că omul nu face sex ca toată lumea. Nu. În ciuda paradoxului, el e un cocalar sensibil, înclinat către livresc. În timpul preludiului, de pildă, Maharu își pune partenera să-i recite din „Luceafărul“, fiind știut că, atunci când nu citesc „testul-barză“, manelistele îl aprofundează pe Eminescu. O singură dilemă am: cum se împacă Nicu cu versurile „Cobori în jos, luceafăr blând“ într-un moment în care luceafărul ar trebui să se ridice?

Apoi, când vine vremea actului propriu-zis, Maharu pune muzică clasică, de preferat imnul Champions League. Aici e iarăși o problemă. Am văzut pe Facebook că Nicu e stelist. Acum, na, nu zic că așa ar fi, dar dacă performează în dormitor ca Steaua în Champions League, mai bine nu se prezintă pe teren, pentru că și sexul se joacă pe goluri, adică trebuie s-o bagi în poartă și nu-i suficient să-ți dorești mai mult victoria, mai ai nevoie și de-un vârf penetrant.

În fine, locul unde face Maharu amor e pe jos, pe un covor pe care este imprimat „Carul cu boi“, de Grigorescu. Aș face și-aici o glumă cu Maharu și cu boul de la car, dar ar fi prea facilă, așa că mă abțin. Prefer, în schimb, să remarc că omul îmbină sexul cu poezia, muzica și pictura. Apropo de muzică clasică, mă întreb de câte ori a făcut sex pe „Neterminata“ lui Schubert?!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare