HomeVedeteParticipa GRATUIT la conferinta "Femei de cariera"

Participa GRATUIT la conferinta “Femei de cariera”

Pe 12 mai 2015, te invitam la a treia editie a conferintei “Femei de cariera”, organizata de Woman2Woman.ro. In cadrul evenimentului, invitam femei de cariera, femei puternice, cu o bogata experienta personala si profesionala, dar si specialisti care sa le impartaseasca cititoarelor noastre din experienta antreprenoriala ori din perspectiva specialistului.

Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti in pagina conferintei.

Daniela Zeca Buzura (TVR, jurnalist, scriitor), Elisabeta Moraru (Industry Manager la Google), Maria Dobre (Manager Dinamica Comerciala la Carrefour Romania), Dana Nae Popa (Managing Partner pastel), Flori Dragomir (Vicepresedinte Sentimente.ro), Cori Gramescu (antrenor fitness si nutritionist LadyFIT) si nu numai vor discuta despre antreprenoriat, despre ce inseamna sa obtii jobul mult ravnit sau cum impaci cariera si viata de familie.

Evenimentul este moderat de Dorina Florea (Jurnalist TV). Dorina are o experienta de aproape 10 ani in televiziune si, de joi pana duminica, prezinta Telejurnalul, impreuna cu Mircea Radu.

Sponsori principali: Carrefour si PAUL Romania

Sponsori secundari: Clinica Eliade, Creative News, Himalaya Herbals, LaserMaxx, Editura Litera, Sano Vita.

Partener media principal: Romania libera

Parteneri media secundari: Acasa.ro, Business24, Business Woman, Comunicatedepresa.ro, Garbo, LivePR, Mujer, PR2Advertising.ro, Ziare.com.

Participa GRATUIT la conferinta “Femei de cariera”. Inscrie-te aici.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare