HomeVedetePentru prima dată în Pitești - Campionatul Național de...

Pentru prima dată în Pitești – Campionatul Național de Îndemânare Auto. A șasea etapă 11-12 septembrie

Pitești, 2 septembrie: Pasionații de automobilism sportiv sunt invitați  în centrul comercial Pitești Retail Park Auchan Bradu vineri și sâmbătă 11-12 septembrie , unde pot participa la cea de-a sasea etapă a Campionatului Național de Îndemânare Auto, împreună cu GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român.

Campionatul Naţional de Îndemânare Auto ajunge la Pitești  pentru prima dată

Vineri, 11 septembrie, de la ora 14:00, cei prezenți în parcarea centru comercial Pitesti Retail Park Auchan Bradu  pot asista la antrenamentele piloților, iar sâmbătă, de la ora 10:30, spectatorii vor putea să se bucure de un adevărat spectacol, cu derapaje controlate, slalomuri, întoarceri cu frâna de mână, totul într-o cursă contra cronometru.

[image image-id=”46008″ height=”400″ width=”400″ image-title=”traseu600″]

Cel care va fi desemnat câștigătorul întrecerii va trebui să treacă cu succes de toate cele trei manșe, dar și să scoată cel mai bun timp din competiție.

Vor fi oferite premii atrăgătoare care vor consta în produse de întreținere auto Caramba, vinuri spumante Angelli, service de roți oferit de AutoZone, lubrifianți Ravenol de la Auto Nepos, produse și accesorii auto oferite de Opel, cupe și diplome.

Concursul auto se adresează participanților de toate vârstele, inclusiv juniorilor, cei cu vârsta între 10 și 18 ani, dar și reprezentantelor sexului frumos, celor atrase de domeniul automobilistic, de-a lungul celor 4 ani competiția strângând peste 300 de participanți.

Cei care vor să se înscrie la Campionatul Național de Îndemânare Auto trebuie să acceseze site-ul  www.gtautoclub.ro.

Pentru mai multe informații:

Teodor Ghoerghe Presedinte GT Auto Club Sportiv

www.gtautoclub.ro

email: teodor.gheorghe@gmail.com

Mobil:0745 627 627 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare