HomeVedeteRadu Mazăre îi ia pâinea de la gură lui...

Radu Mazăre îi ia pâinea de la gură lui Florin Salam

În ultimele săptămâni, apa Mării Negre face tot mai multe valuri. Și nu din cauza vântului, ci pentru că edilul vrea să pună lumânare neparfumată trilurilor maneliste. Se aude că, în toamnă, Consiliu Local Mazăre Constanța va dărâma Teatru de Vară Mamaia. La situația cu pricina, câțiva artiști consacrați ai României nu au rămas pasivi. "Ooof. An de an eram fericit să cânt în fața a sute de oameni care mâncau semințe în același timp. Zgomotul de pocnit bostan, când pe scenă exista prestație, o să îl am în minte toată viața!", declară Florin Salam. "Mare păcat! Adică să dispară cultura aia a prințeselor care stătea cu picioarele pă scaune și dansa? Că zice unii că ele a stricat scaunele și d'aia e în paragină Teatrul. Nu e așa. Ele doar le murdărea, după care venea niște boși dă le lua ca să-și facă frumos în curte", continuă manelistul Romeo Fantastik, alt nume de prestigiu național.
În același spectru, Adi Minune mărturisește: "Mie chiar îmi pare rău că se dărâmă! Era singura scenă atât de înaltă, că puteam vorbi și eu de sus, în fața la lume."
În urma acestui vot, există și rezultate pozitive: la ce artiști au urcat pe acea scenă în ultimii ani, odată cu dărâmarea Teatrului, singura cultură care o să dispară este cea de semințe de floarea soarelui. Atât!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare