HomeVedeteReacția vedetelor la fuga lui Cristian Sima

Reacția vedetelor la fuga lui Cristian Sima

Cristian Sima, fostul combinator-șef de la Sibex, și-a luat tălpășița și s-a tirat din România, cu orice destinație peste Atlantic. N-ar fi de mirare ca acum să se ascunda undeva prin Patagonia, că doar la cât a supt de la oameni, dar și de la niște vedete din șoubizul autohton, poate să stea cam pe unde vrea mușchii lui. Academia Cațavencu vă prezintă, în continuare, reacția câtorva dintre mondenii păcăliți de brokerul-țepuitor.

Tudor Chirilă: Din fericire, fuga prietenului meu Cristy nu m-a lăsat cu cracii-n pișat, cum ziceam eu pe vremuri, ca-n Hotel Cișmigiu, pentru că io m-am retras din combinație de anul trecut, că-mi dăduse el niște ponturi. Cred că de abia acum înțeleg la ce se referea, voia s-o facă pe fosta mea gagică Andreea Raicu. Ei, băiat fain, cred că mai rămân prieten cu el!

Andreea Raicu: E numai vina lui Tudorel al meu, fată. M-a păcălit ăsta când eram împreună să dau niște bani, că cică dacă mă fac investitoare o să am mai mulți bani pentru machiaje. Acu m-au lăsat amândoi cu fundu-n baltă, nu mai am nici gagic, nici bani, sper să mai scoată ăia de la Prima vreo emisiune nouă, că altfel, la naiba, poate ajung pe la OTV!

Daniel Dăianu: Domnilor, cum să vă explic, economia de piață e o chestie foarte complicată. Dinamica investițiilor, dependentă de cerere și ofertă, ne ajută să ne planificăm proiecția pentru profit. Cu alte cuvinte, am luat o mega țeapă!

Irina Schrötter: Cristinel ăsta sigur era pe felie cu alde Botezatu! M-a lăsat ăsta fără banii de colecția toamnă-iarnă, iar o să vândă ăla mai mulți chiloți ca mine!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare