HomeVedeteS-a învoit de la ora istorie, ca să joace...

S-a învoit de la ora istorie, ca să joace cu Steaua

   Echipa lui GB, nu băutura, ci latifundiarul, și-a început periplu în Champions League. Inițial, am crezut că e un meci amical care se joacă pe la Snagov. Așteptam s-o văd în tribune pe tanti-aia care să strige "Semințe, băieți!  Semințe caldeee!". Dar nu, Steaua disputa, în deplasare, turul întâi cu o echipă norvegiană. Stromsgodset. Așa e că n-ați citit numele echipei până la capăt? Deci, doar o echipă norvegiană. E mai sigur.
   Prima repriză a fost simplă. Iancu faultează din trei în trei minute. Lumea îl huiduie. Eu mă simt ca acasă, undeva prin Ghencea. ProTv-ul dă reclame la fiecare aut de poartă. E bine, chiar eram curios ce preț mai are noul Juke. Ah, uite și niște români în tribune. Unu'-i moldovean. Că prea bea ceva dintr-o sticlă de un litru și parcă scuipă foc după. Zică-se că norvegienii au trotuarele încălzite. Vă dați seama cât fotbal s-a jucat primele 45 de minute, dacă eu eram atent la statisticile pe care vi le explic acum?
   Repriza a doua a început bine. Același Iancu primește o minge de la Sânmărtean, fuge un pic cu ea la picior și intuiește să o lovească peste portarul norvegian. Gol frumos! Avem unu la zero. Iar rezultatul se menține până la ultimul fluier al arbitrului. Și asta pentru că Arla, portarul Stelei, merită două beri la final de meci. A scos 2 goluri gata facute ale gazdelor. De amintit că la Stromsgodset a jucat și un puști de 15 ani. S-a învoit de la ore. L-a lăsat doamna. Cică în România nu mai vine, că are mate cu directoru' în ziua aia. Hai Steaua!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare