HomeVedeteSanda și cretinul - știre neregizată Gigi 24

Sanda și cretinul – știre neregizată Gigi 24

Pentru că datorită crizei kilul de rahat turcesc e foarte ieftin, multă lume bună consumă cantități industriale. Toate televizuinele se întrec în a-și expune cei mai dobitoci reporteri la orele cu maximă audiență și din acest motiv pe aceste intervale orare consumul crește exponențial.

Am surprins un astfel de festin la Gigi 24. Una pe nume Sanda discuta intelectual cu un cretin ce transmitea din Belgia. N-aveai loc de ifose și fente limbistice date în limbaj politic corect de care dobitocii din media de canal sunt plini. Cretinul susține că i-au spus lui belgienii cum că ei n-ar vrea ca atentatele de ieri să conducă la radicalizarea urii împotriva arabilor. Cretinul era fascinat de toleranța acestor oameni minunați repetând ca proasta-n târg informații pe care le recita ca pe o poezie. Probabil și dacă mă-sa era rănită în atentate tot despre toleranță vorbea și s-ar fi repezit să pupe demonstrativ pe gingii câțiva arabi pașnici rămași fără încărcături. La rândul ei Sanda a vibrat pe aceeași frecvență cu a cretinului și a adresat o întrebare pe care a formulat-o într-un enunț ce a durat vreo 5 minute. Întrebarea era, în esență, una de doi lei. Sanda voia să știe dacă românii din Belgia s-au gândit să lase dracului lefurile alea babane și sa se întoarcă în țară ca să moară de foame și nu din cauza unei grenade de mână. Cretinul s-a mobilizat exemplar și s-a autocitat vreo 10 minute evocând ce i-a spus lui o tanti curajoasă care făcea Belgia de vreo 5 ani și care i-a declarat că ei, belgienii adică, nu își vor schimba stilul de viață, că nu le e frică și alte rahaturi d-astea pe care le auzi, de regulă la politicieni.

Mă, ce vreau să spun cu textul acesta? Că prostia este cea mai bună armă împotriva terorismului. Oricât de tare ți-ar fi frică nu poți să nu te strâmbi de râs când auzi și vezi atâtea tâmpenii rostite pe unitatea de timp. Treaba nasoală este că veselia ține puțin și după îti vine să arunci televizorul pe geam. Sau să intri pe internet. Numai că aici dai de Mîndru'ță…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare