HomeVedeteSnoop Dogg fumează, Olivia Steer flatulează

Snoop Dogg fumează, Olivia Steer flatulează

Domne, eu recunosc, CRED în Olivia. Cred că Olivia Steer este Absolutul, Omniprezența, Omnipotența, Omnisciența, A-DE-VĂ-RUL, cred că Olivia Steer este Isus. De ce? Păi, fiindcă se tot chinuiește acolo pe păginuța ei să salveze românii proști care încă mai creditează medicina tradițională și se martirizează pentru patimile oricărui nefericit care încă mai bagă carne în gură.

Când eram copil, maică-mea voia să ies neapărat premiantă și-mi tot dădea exemplu o proastă care a ajuns secretară, pardon, assistant manager la o corporație: Ixuleasca a luat 10 la matematică, ea stă toată ziua în casă și învață, nu golancă la tine! Mă durea în cur de Ixuleasca, bineînțeles, dar maică-mea mă amuza și nici acum nu pierd vreo ocazie să îi spun că vecina de la 2 face chec mai bun decât al ei, așadar ar fi bine să se pună cu burta pe cratițe.

Ceea ce ne duce din nou la Olivia Steer, da, domne, să nu ne mai vaccinăm, să nu mergem să ne facem analizele, să îi aruncăm cu pietre afară din țară pe nenorociții de doctori și să păstram doar doctorii ăia buni: Ponta, Pandele, Oprea și toți lăbarii pe care îi strigă alcoolicii din fața blocului cu apelativul "doctore, ai o țigare?!?".

Mă uitai zilele trecute pe pagina Oliviei și era să leșin de plăcere: deținătoarea adevărului absolut spune, mai mult sau mai puțin, că domnul Snoop Dogg nu se vaccinează și se tratează cu miere și lămâie. Așa o fi. Bun, și?

Așa și maică-mea cu tuta aia de mi-o tot dădea exemplu că a luat 10 la mate, și la ce i-a folosit? Nu că l-aș compara pe Snoop cu fosta mea colegă, dat din câte știu io, domnul Snoop nu e doctor ca să fie dat drept referință și model în tratamente, fie ele de gripă sau răceală. Dar și eu ce proastă sunt, de parcă acum, în lumea impostorilor cu Olivia Steer cap de listă mai contează studile și expertiza. Nu, tot ce contează acum ca să îți dai cu părerea despre vaccinuri, cancere, tratamente and shit este să fii o gospodină cu pagină de Facebook. Sau un cântăreț. Sau o femeie de serviciu. Sau un NIMENI. Dar dacă tot l-a dat doamna Steer exemplu pe Snoop (apropo, mi-a plăcut cum v-ați folosit de moment, doamnă, ca să aberați din nou) am și eu câteva propuneri pentru cei cu diverse probleme. Așadar, să facem o listă cu cei cărora le-ai putea cere sfaturi medicale:

– pentru dermatologie cu pielea e responsabil Alex Velea fiindcă are tatuaje care mai de care mai idioate. Dacă propria piele îl suportă, atunci sigur știe să vindece orice egzemă.

– pentru probleme oftalmologice, responsabilă e Delia Matache. Că e blondă și are ochi frumoși.

– pentru, doamne ferește, oncologie, e responsabil Smiley. A lansat atâtea cancere de artiști că are și antidotul.

– pentru urologie e responsabil Fuego. Că el te face să plângi pe orice orificiu.

– pentru ginecologie e responsabil ăla de Voltaj pentru că muzica lui e un fel de anticoncepțional: îți piere orice chef de futut.

– pentru cardiologie e responsabil Salam. Că el cântă doar de inimă.

– pentru chirurgie estetică e responsabilă Antonia. Pentru că are părul lung.

– pentru hepatologie e responsabilă Corina Bud. Că dacă nu faci hepatită când o vezi și o auzi, atunci ai o problemă.

– pentru ORL e responsabil Tudor Chirilă. Pentru că e atât de fals și de scârțâit, că sigur știe de ce nu a asurzit România.

Toți cântăreții ăștia sigur îți pot da sfaturi despre sănătate la fel de valabile ca cele ale Oliviei Steer. Că toți stau pe Facebook și or fi prins și ei niște medicină pe la urechi.

Altfel, ca să scăpăm o dată pentru totdeauna de toți proștii care își pun mămăligă pe apendice, propun să se scoată indicațiile de utilizare ale aparatelor electrocasnice. Poate înainte de ceaiul de păducel își vor face baie cu uscatorul de păr în priză.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare