HomeVedeteSteaua București, cel mai bun salon de manichiură!

Steaua București, cel mai bun salon de manichiură!

Intensitatea meciului de acum două zile, dintre Steaua și Ludogoreţ, a produs efecte miraculoase în rândul suporterilor. Imediat după meci, fanii stelei și-au dat seama că își roseseră unghiile de la mâini, în totalitate. Unii dintre ei, mânioşi din fire, deja erau în gură cu degete de la piciorul stâng. "Trebuia să se mai tragă măcar două lovituri de departajare. La câte emoții au fost, mai aveam unghiile de la piciorul drept și gata!", ne spune supărat un suporter. 
Conducerea Stelei, care a pierdut în jur de douăj de milioane de euro din cauza necalificării în UCL, se gândește serios să-și recupereze banii. "Ne-am gândit să jucăm fiecare meci, exact cum am făcut-o cu Ludogoreţ, iar cei care se vor uita la TV sau vor ajunge în tribune, să doneze 4 euro în contul echipei, suma echivalentă unei manichiuri la un Beauty Salon. Din câte știu, avem în jur de două milioane de suporteri. În 3 meciuri ne-am recuperat banii!", a declarat Argăseală mulțumit. 
Se pare ca astăzi, în afara stadionului din Ghencea, a apărut un banner pe care scria: "Atenție, oja și gelul nu sunt incluse în preț! Rezervări la 021.8la7. Vă răspunde domnul Moţi."

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare