HomeVedeteTeoria haosului, un popou și un potop

Teoria haosului, un popou și un potop

– Au apărut noi amănunte despre răpirea de bunăvoie a fiicei lui Adi Minune, pe numele lui adevărat Adrian Simionescu. Răpitorul Franco a furat 50.000 de euro de-acasă ca să-și întrețină victima, una foarte năzuroasă din câte am înțeles din tabloide: Adi Minune cheltuiește lunar peste 5.000 de euro pentru plăcerile fiică-sii. De fapt asta-i știrea senzațională, incredibilă, miraculoasă, pentru că manelistul declara la Fisc acum ceva vreme, nu de mult, un venit de 940 de lei, adică vreo 200 de euro. Iisus a hrănit cinci mii de oameni cu doi pești și-o chiflă. Adrian Simionescu și-a luat cinci case și patru mașini de lux cu o leafă de 200 de euro. E, asta da Minune! Beat that, Jesus!

– În Universul paralel din Dorobanți a răsărit o nouă stea: Roxana Dobre, fotomodel și iubita nerecunoscută a lui Dani Olăroiu, fiul antrenorului Cosmin Olăroiu. În lumea showbizului românesc, domnișoara Dobre are o poreclă demnă de un guest-star la emisiunea lui Capatos – Roxana „Fecale“. Cel mai interesant mi se pare faptul că băieții și fetele de pe Dorobanți știu ce înseamnă cuvântul „fecale“ și că au avut decența să folosească un eufemism. Să-i zică altfel ar fi fost chiar de rahat! Drept urmare, salut noul trend și aștept „îmblânzirea“ celorlaltor porecle folosite pe bulevardul fițoșilor care dau 50 de lei pe-o apă plată la jumate. Iar primul pas ar fi să citesc în tabloide știri despre Codin Maticiuc, zis „Anus“.

– Fără legătură cu tutele de la noi, Patriarhul Serbiei a declarat că inundațiile devastatoare din această țară sunt cauzate de homosexualii care-l mânie pe Dumnezeu, în special Conchita Wurst. Asta-i cea mai bună explicație a teoriei haosului, cu al său efect de fluture: dacă undeva în Austria e penetrat un cur, un râu din Serbia va ieși din matcă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare