HomeVedeteTop 5 vedete care ar putea intra în PDL

Top 5 vedete care ar putea intra în PDL

După ce PSD-ul și-a tras, ieri, o vuvuzea de mare talent, în persoana fostei „urlătoare” de la Antena 3, Gabriela Firea, cei din PDL, probabil, suspină și sunt disperați: rămân atât fără corupți, ca în cazurile Ridzi sau Plăcintă, dar nici nu mai atrag vedete de calitate. De aceea, Academia Cațavencu le prezintă portocaliilor o listă cu cinci vedete care i-ar putea revitaliza.

  1. Cristi Minculescu. Fostul vocalist al trupei Iris ar fi o persoană potrivită pentru a intra în PDL: a rămas recent fără job și i-ar putea lua locul, lejer, amfitrionului manifestațiilor portocalii, Traian Ungureanu, care pare din ce în ce mai obosit. Imaginați-vă doar cum ar electriza Minculescu masele pe la vreo sindrofie politică, urlând din toți rărunchii „bună seara, prieteeeeni!”. Bașca, democrat-liberalii ar mai atrage și câțiva rockeri, că și așa au, cu mici excepții, un partid de cocalari.
  2. Andreea Tonciu, Simona Trașcă, Sânziana Buruiana. Nu vă minunați că cele trei au fost puse pe o singură poziție, ele doar împreună pot avea capacitatea mentală a unui om normal. Acestea trei, alcătuind personajul colectiv al pițipoancei române, ar reprezenta un plus la parcul femeilor democrat-liberale, precum sclifosita de Raluca Turcan.
  3. Cătălin Botezatu. Pentru a impresiona electoratul, un om politic trebuie să fie bine îmbrăcat. Uitați-vă doar la Vasile Blaga și vă puteți da seama că PDL-ul are nevoie de Bote precum au nevoie peștii de apă.
  4. Monica Tatoiu. Făcând periplul tuturor televiziunilor, madam Tatoiu ne-a arătat tuturor că este singura persoană care le-ar putea face față tuturor ciuvicilor din presă. Singurul risc este acela că, în câteva luni, e posibil să ajungă chiar la conducerea partidului.
  5. Cheloo. În politică nu ai nevoie doar de tact, ci și de un bagaj proaspăt și constant de înjurături. Aici, Cheloo, omul care își bagă și își scoate chestii cu lejeritatea cu care Victor Ponta minte despre doctoratul lui, s-ar potrivi democrat-liberalilor ca o mănușă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare