HomeVedeteTopul celor mai noi iubite de silicon

Topul celor mai noi iubite de silicon

Statistic vorbind, cu cât portofelul unui bărbat care arată ca o tigaie Dry Cooker trecută pe sub o mașină de tasat asfaltul este mai proeminent cu atât iubita lui e mai tânără. Trăim într-o perioadă în care fetele nici măcar nu se mai obosesc să încerce altceva. Pe vremea noastră fetele se angajau recepționiste sau vânzătoare, se săturau să dea rest o gumă la altă gumă și se reorientau spre un viitor și o operație estetică sigură. Dar azi, nici măcar să facă un profil pe e-jobs nu se mai chinuie.

Săptămâna aceasta am pescuit cel puțin 10 știri despre tipi semi-faimoși și ultra-bogați și jumătățile lor mai stricate. Așa că am decis să facem un top al celor mai în vogă iubite-investiție.

1. Raluca Miu. Cea mai recentă sesiune de cumpărături a lui Dorin Cocoș este în fruntea listei nu pentru că ar fi cine știe ce personalitate, ci pentru că este model și încă e proaspătă. Blondă și buzată eficient, Raluca pare să candideze cu succes la titlul de iubita-investiție a anului 2016. Suntem cu ochii pe ei. Sânii ei.

2. Andreea Mirică. Am vrut să dăm o poză cu ea la ziar, dar nu suntem siguri că avem voie. Este foarte posibil să ne trebuiască și acordul părinților pentru a face asta. Iubitul mai matur și mai potent al Andreei este nimeni altul decât Negoiță. Robert Negoiță. Edilul a făcut o mișcare bună. A dat una cu 19 ani mai tânără, pe una cu 20 de ani mai tânără. E ca la supermarket când cumperi lapte. Îl luăm pe ăsta care expiră luni sau ăsta care expiră marți?

3. Necunoscuta cu breton. Nu știm cum o cheamă, dar asta nu este o problemă pentru că probabil nici Irinel nu știe. Noua înlocuitoare a Monicăi Columbeanu are toate calitățile necesare unei cariere în domeniu. Din pozele făcute de paparazzi pare la fel de înaltă ca pedecesoarea ei, ceva mai urâțică, dar mai dotată la airbaguri. De asemenea, o apreciem pentru că pare să trăiască aventuros, suprinsă fiind cu  Irinel la un restaurant chinezesc. Și știm cu toții că între urechi de lemn cu usturoi și clismă nu e nici o diferență. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare