HomeVedeteVezi ce cărți autobiografice vor lansa, la Târgul de...

Vezi ce cărți autobiografice vor lansa, la Târgul de Carte Gaudeamus, vedetele politice din România

Știți cu toții că Târgul de Carte Gaudeamus 2014 își deschide porțile astăzi la Romexpo. Deci, primul german al țării își lansează cartea autobiografică "Pas cu pas". Iar asta, ca să știe lumea cu ce viteză funcționează el, de obicei. Astfel, vă prezentăm mai jos cărțile autobiografice pe care vedete politice din România le vor lansa în curând.

1. Klaus Iohannis – Pas cu pas (Carte GPS). Roman în care președintele ardelean ne explică cum a venit el lent, pe jos, până la București. Drumul a durat 4 ani, el având doar două viteze.

2. Traian Băsescu –  Cum să minți 9 ani. (Carte de bucate) Manual pentru a ști cum să faci o țară bucăți, oricare ar fi ea. Apropo, acesta e primul volum.

3. Victor Ponta – Hoțul neprins, las' că l-am cinstit (Carte de proverbe). Proverbe și zicători adaptate după PSD, gen "Cine se trezește de dimineață… înseamnă că e pensionar și votează Ponta" sau "Cine sapă groapa altuia… e clar că vrea să scoată un mort din ea ca să-l pună să voteze", cât și zicători despre iubire: "Daciana, dragostea mea!

4. Elena Udrea – Bună pentru România (Carte de colorat). A se utiliza doar culoarea alb, ușor lipicios. Se recomandă persoanelor peste 18 ani. Conține femei dezbrăcate (de politicieni) cât și imagini cu o tentă ușor erotică, gen gangbang PDL-PNL sau comprimare prin poziția misionarului ACL.

5. Mircea Badea – Cum să pupi în cur din orice poziție. (Manualul karatistului). Carte destinată învățării de reguli stricte pentru țuguierea buzelor funcție de distanță. Curul va fi considerat aliat. Aplicarea regulilor se face zilnic, între 23.00 și 24.00

6. Gabriela Firea – Geografia pentru proști. (Roman SF). Manual pentru explicații de genul "Mai e o secție de votare aproape de Londra!". Incursiune în paranormal: cum să parcurgi 340 de kilometri în câteva minute, către o secție aproape de Londra…. în Liverpool.

7. Liviu Dragnea – Turismul, Teleormanu' / Românu' și Neamul!/  (Poezii  electorale – mic ghid turistic). Pentru cei dornici de o vacanță în locuri răcoroase, cu mâncare inclusă și jocuri de cabană (scuze, celulă), în care poți manifesta calități poetice pentru reducerea pedepsei, acest ghid vine la momentul oportun. Găsim poezii inspiraționale de genul "Pune votul pe Micky Mouse" sau "O viață liberă de pensionar!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare