HomeVedeteVideo: Cum poți ajunge o Nicoleta Luciu?

Video: Cum poți ajunge o Nicoleta Luciu?

S-o asculți pe Nicoleta Luciu cântând e un risc la care te supui de bunăvoie și puțin silit de media. Îți încalci singur drepturile fundamentale și te chinuieşti dintr-un vădit fetișism, de dragul unor sâni imenși care par mereu ieșiți din sutien și de pe muzică. Chiar dacă Măruță-mi este antipatic, că n-a reușit în întreaga lui carieră să-mi dovedească altceva, îl compătimesc cu sinceritate pentru că este nevoit prin natura locului de muncă s-asculte și să promoveze piese mimate de Nicoleta Luciu.

Cariera, de orice natură, a Nicoletei Luciu este o minciună sinistră. Metaforic vorbind, Nicoleta este o țâță umflată cu pompa și lăsată ostentativ pe plajă să se dezumfle încet, dar sigur. Apoi îți amintești că vrei s-o mai scalzi și-o mai umfli puțin. Și tot așa până o spargi. Din păcate pentru ea, din fericire pentru noi, soțul n-a dorit să bage prea mulți bani în fundul ei de artistă, mulțumit doar s-o mai tuneze pe ici, pe colo, așa că n-a ajuns și n-o s-ajungă mai sus de statutul de „cântăreață la instalări de Windows”. Spre rușinea ei, și Anna Lesko e mai bună pentru că-și asumă cu devotament rolul de membră de onoare a prostituției muzicale. Parcă pe Nicoleta o forțează cineva să cânte și să danseze, ea, de fapt, dorind să stea acasă să-nvârtă la mămăligă-n ceaun și să tricoteze.

Dacă totuși vrea o carieră, Nicoleta trebuie să pluseze, mai exact să-i ceară soțului s-o facă. „Păi Loredana cum de a reușit?”, ar putea să-i urle prin casă. „Pe ea bărba-su a băgat-o-n toate și-o vedeai pe la toate evenimentele!” Asta-i problema Nicoletei, că n-are PR-ul bun. Nu ne sufocă prin prezența ei îndeajuns. Ceea ce ne face să credem că ea, de fapt, nu ne vrea. La cum cântă, dansează și vorbește, pare că-i consumăm timpul.

Norocul ei sunt oamenii ca Măruță, finisați de patina timpului prost consumat, capabili să-nghită cu zâmbetul pe buze orice țopăială penibilă. Nicoleta să-nțeleagă că-i drăguță și-ntr-o carieră de hostesă ar face o mulțime de bani și numere de telefon, dar ca VIPă e doar o alta capabilă să țină microfonul între sâni. Fără mâini.

Pentru cei ce-și doresc o carieră similară, mai jos cei 10 pași necesari:

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare