HomeVedeteVrei un orgasm? Academia Caţavencu te ajută!

Vrei un orgasm? Academia Caţavencu te ajută!

Publicaţia „Health” a întocmit cu ajutorul câtorva specialişti în sexologie, un set de sfaturi pentru femeile care au probleme cu atingerea orgasmului. Noi, cei de la Academia Caţavencu, am întocmit între noi, fără ajutorul unor specialiști, că eram prea mulți, un alt set de sfaturi pentru tipele care vor orgasm, funcție de precizările"Health".
1. Țintește punctele cheie.(zice Health). Au dreptate. Cheia de la Q7 sau X6, cheia de la vila cu 3 etaje sau, dacă ești moldoveancă, cheia de la cramă.
2. Vorbește. Bărbații au nevoie să fie ghidați (Health). Corect. Ghidează bărbatul către magazinul de haine scumpe. Păi, tu ești proasta satului să umbli în orice geacă din aia dă blugi dă care are toate vagaboandele care să crede șmechere? Vorbește cu el și arată-i de unde să-ți cumpere ce-ți dorești.
3. Pericolul excită (Health). Foarte adevărat. Nu fi fraieră. Dă-i foc la casă în timp ce doarme și ieși în curte să vezi fenomenul. O să ai parte de un orgasm deosebit văzându-ți iubitul cum sare în gol și gol de la etajul 2 al vilei.
4. Privește filme porno sau erotice (Health). Deci, zicem noi, se face așa: intri pe PornHub, preiei un film cu 3 participanți. Îi spui că ai făcut asta ca să îl exciți și mai tare. El o să fie fericit că mai aduci și a doua femeie, iar atunci îi faci o surpriză: îți chemi la trio cel mai bun prieten. Tu trebuie să fi cea satisfăcută, da?
5. Învață ceea ce îți place (Health). Într-adevăr, se face exact ca la liceu când chiuleai permanent. N-are rost să înveți din Sadoveanu, Sorescu, Eliade. E niște proști. Tu pune-l să îți cumpere cât mai multe rujuri, farduri, creioane de ochi și tot așa, asta ca să vezi care dintre ele ți se potrivește. Ps. Nu la ten.
6. Ai încredere în el (Health). Clar. Health are din nou dreptate. Nu te uita în telefonul lui. N-are rost să vezi că mai umblă și cu alte tipe. Un filosof în viață spunea "Să fie bine, ca să nu fie rău!". Respect domnului Gică Hagi. Astea fiind spuse, îți urăm succes, Pițipoanco!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare