HomeTechPărerile politicienilor despre noua peliculă - "Jocurile Foamei"

Părerile politicienilor despre noua peliculă – “Jocurile Foamei”

Cultura își spune cuvântul. Filmul "Jocurile foamei" a început să ruleze și în România. Se pare că acesta nu a avut subtitrare pentru politicieni. A fost dublat. Iată reacțiile acestora la ieșirea din sală.

Liviu Dragnea: "I-aş da o notă de 9. Iar asta pentru că în film, toți cei care mor, de fapt nu mor, că e film. Deci acum ați înțeles de ce și morții noștri au votat, da?

Elena Udrea: "Acest film mi-a amintit de copilărie. Și eu mă băteam cu prietenii pentru a arăta cine e cel mai tare. Dar când m-am făcut mai mare, mi-am dat seama că nu trebuie să te bați ca ceilalți să te vadă bun. Trebuie să minți la televizor.

Victor Ponta: "De obicei îmi plac filmele de animație, dar la ăsta m-am uitat pentru că îmbină foarte clar realitatea. Doar că, în peliculă, nu se aude "M**e Ponta!", adică e cenzurat. Deci, cred că regizorul a fost Antena 3.

Traian Băsescu: "Nu m-a dat pe spate. Cu toate că am văzut și filme mai proaste, gen 'Jocurile lui Pițurcă' sau 'Jocurile lui Năstase'. Hă, Hă, Hă! Atât!

Marean Vanghelie: "Să știți că n-am prea am fost atent. Că  mi-a picat semințele pă jos și am vrut să le fac curat. Da' mi-a plăcut picioarele lu' tipa aia. N-am prea înțeles io subiectul. Oricum, data viitoare sper ca filmul să fie dublat, că nu prea m-am descurcat cu subtitrarea.

Klaus Iohannis: "Este relevant acest "Jocurile foamei". Dacă regizorul ar fi locuit în România, filmul ar fi devenit chiar un reality show.

Kelemen Hunor nu a ajuns la premieră, acesta preferând să vadă filmul acasă, când o să fie în reluare pe DunaTV.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare