HomeTechStallone, eroul care s-a filmat și în București

Stallone, eroul care s-a filmat și în București

Eroi de sacrificiu 3. The Movie. 2014
Acțiune: Te prinde destul de bine.
Comedie: Old school își spune cuvântul. Superb.
Aventură: Când e Gibson, e aventură.
Nota: 8,9 mai ales pentru coloșii din film.

  Dacă nu ai văzut primele două părți din The Expendables, ți le recomand, nu cu căldură, ci împingându-te de la spate. Sunt de calitate. După care, hai la partea a treia. Filmul ăsta bate la fund multe din producțiile actuale. Posedă umor de mare clasă, are acțiune, neprevăzut și aproape că te ține lipit de scaun. Iar toate astea se produc numai dacă îți place stilul. Căci, dacă ești genul de om care spune că Stallone (în rolul lui Barney) e un actor trecut, atunci îţi recomand să te uiți la desene animate. Pe Tom&Jerry îi înțeleg și cei mici 🙂
Pelicula e realizată cu o armată de oameni. Și la propriu și la figurat. Acțiune, pistoale, tancuri, pumni, război, totul dispus în formatul "sunt bani, avem de unde!"
  Cât despre actori, maximă stimă. Banderas e în zile mari, senzațional. Arnold, un Iliescu contemporan, dar mult mai util celor din jur. Mel Gibson face spectacol, căci nu și-a pierdut o clipă din șarm. Cred că Ponta ar fi invidios pe el. (Scuze pentru comparație. Racheta-Căruță?) Jason Statham, impecabil. Harrison Ford, același nobil tupeist, un fel de Băsescu, dar cu doişpe clase mai mult. În plus, apare și noua gardă de puști, iar aici nu vreau sa dau nume. Aceștia conturează o peliculă pe care o recomand de două ori, în caz că nu te-ai hotărât din prima.
  Să-l vezi pe Gibson luând pumni de la Stallone de parcă eram în Rocky 3, asta da împlinire. Fabulos, băieții aştia doi și-au pus la bătaie propriile case de producție, sub regia lui Stallone. Când vezi în aceeași branșă actorii care au făcut istorie zeci de ani în cinematografe, te apleci cu respect și îți dai jos pălăria. Interzis guvernanților. Ei nu știu ce e aia pălărie, respect, istorie.
  De amintit și faptul că, o mică parte din acțiune se joacă în București. Adică, e pe bune. Vezi număr de înmatriculare cu B și CT. Parcă îţi crește inima auzind și câteva fraze în română, planul secundar. Ce să mai, mergeți cu încredere. Filmul merită absolut toți banii. Enjoy!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare