HomeSocial4.000 de terorişti, meşteri mari şi cam băsişti

4.000 de terorişti, meşteri mari şi cam băsişti

Sorin Roşca Stănescu ne dovedeşte că şi-a meritat din plin scurtarea pedepsei. Vajnicul investigator vine, la Antena 3 (hai serios, de unde-aţi ştiut?!), cu o revelaţie cutremurătoare: Traian Băsescu a intenţionat, în 2014, să aducă pe teritoriul României 4.000 de terorişti iranieni, lângă Craiova. Bineînţeles, manevra tiranului a căzut datorită intervenţiei prompte a dlui SRS, care a sesizat MAE şi acesta s-a opus operaţiunii. Pentru că informatorul "H 15" (aka "Deleanu") nu a mers până la capăt cu dezvăluirile, din motive de siguranţă naţională, e rândul nostru să investigăm la ce voia dictatorul să-i folosească pe terorişti, că nu credem de niciun fel să-i fi adus doar ca să bea cu ei o tărie americană. Agentul nostru acoperit Spartakus, care este bun prieten cu iranianul acoperit Turcescu, a făcut repede rost de explicaţiile posibile:

1. Băsescu era la final de mandat şi intenţiona, cum ştiţi cu toţii, s-o facă şahinşah la Cotroceni pe Nuţi Udrea. Cei 4.000 urmau să devină postaci udristo-pemepişti şi să plaseze continuu online comentarii ca: Elena Udrea, bombă pentru România! Numai ea va dinamita cuibul terorist USL! Votaţi Udrea ca să admirăm salvele victoriei! Cu Udrea – drept la ţinta bunăstării româneşti! Elena Udrea deschide focul, Ponta şi-a minţit norocul! Şi alte asemenea creaţii ale laboratorului propagandistic al PMP, condus personal de Băsescu.

2. După surse active înainte de '89 şi rămase active şi azi (precum dl SRS), Băsescu n-a făcut decât să ducă mai departe planul de la Revoluţie al lui Ceauşescu. Acesta a fost în Iran chiar în zilele când izbucneau evenimentele, cerând sprijin terorist de specialitate pentru a-şi conserva regimul. Lui Băsescu i-a plăcut atât de mult ideea încât a dus-o mai departe, încercând ca astfel să-şi conserve el prezenţa la Cotroceni măcar încă două mandate. Dacă n-ar fi intervenit sesizarea SRS-ului, ne-am fi trezit în zilele alegerilor cu elicoptere teroriste atacând de pe mare secţiile de votare.

3. Teroriştii iranieni selecţionaţi pentru aducerea în România erau dintre cei mai bine antrenaţi, mai ales pentru procesul electoral iranian care seamănă foarte bine cu acela românesc; adevărat fenomen paranormal ce face ca într-o secţie să intre 4.000 de electori şi să iasă 44.000 de voturi, toate plăcute regimului. În acest fel, Băsescu a vrut că contracareze ilegal tehnica pesedistă ce n-a reuşit până acum să depăşească pragul de 180%, nici măcar pe vremea ayatollahului Iliescu.

4. Cei 4.000 de terorişti iranieni ar fi urmat să atace baza americană de la Deveselu, iar Băsescu să acuze Rusia de intervenţie cu ajutorul coloanei a cincea useliste. Prilej numai bun ca să anuleze alegerile şi să dizolve partidele şi parlamentul, declarându-se dictator adevărat, nu doar în emisiile lui Gâdea. La intervenţia agentului Stănescu, MAE a oprit grozăvia reclamându-l pe Băsescu direct la Obama care, la rândul său, l-a liniştit pe complotist ameninţându-l cu embargoul produselor americane distilate.

5. Ştiind bine că în Craiova este o redută inexpugnabilă electoral în favoarea PSD-ului şi a lui Ponta, Băsescu a intenţionat s-o arunce în aer la propriu. Terorişti kamikaze, cei 4.000 s-ar fi răspândit prin tot oraşul, detonând în acelaşi moment centurile cu dinamită. Chiar SRS consideră însă varianta nerealistă întrucât băştinaşii de aceeaşi culoare cu teroriştii le-ar fi subtilizat centurile înainte de a apuca ei ca măcar să le aprindă fitilul un afiş cu Olguţa.

Deoarece, cu toate eforturile noastre, nu ne-a dus capul şi la alte ipoteze plauzibile, aşteptăm să ne predice varianta reală imamul reformat al Antenei 3, Mihăiţă Gâdea. Suntem siguri că va găsi explicaţia corectă, cu probe şi mărturii asigurate de ciuvicile şi urşii din studio. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare