HomeSocialTOP 10 țări pe care le-a spionat Ponta pentru...

TOP 10 țări pe care le-a spionat Ponta pentru SIE

 

Acuzat de Băsescu că ar fi fost spion, Prim-Ministrul a negat categoric. Totuși, potrivit surselor noastre interne și externe, el s-a plimbat în misiune printr-o mulțime de țări, sub singura acoperire care a făcut să nu fie observat de nimeni: aceea de Victor Ponta.

1. SUA. Spionul Ponta l-a monitorizat pe Mr. President Bush din tufișuri, când teleghida avioane-jucărie asupra unor machete cu blocuri înalte. Din păcate, n-a interpretat corect informația și n-a raportat-o superiorilor. Ar fi devenit primul dintre românii (80%) convinși că americanii s-au bombardat singuri cu aeronave, desenate cu Photoshopul.

2. RUSIA. Infiltrat în Kremlin, a fost luat, datorită fizionomiei, drept terorist cecen și dus înaintea Țarului. Acolo Ponta a scos o fiolă Cotnari, rostind parola încredințată de Tătuca PSD. A urmat un pahar de vorbă, timp în care a golit singur sticla, Putin fiind singurul rus abstinent în timpul serviciului.

3. CHINA. Țara unde i-a plăcut să spioneze atent tarabele economiei capitaliste cu prețuri comuniste. Astfel și-a achiziționat celebrul său Ulysses Nardin, rămas dintr-o ofertă 3+1 la 100 de dolari. Cu el a făcut senzație în viața politică românească, ajungând azi să-i dea ora exactă – diferită de a lui Băsescu. 

4. GERMANIA. Un teritoriu pe care nu s-a simțit deloc în apele lui teleormănene. A avut misiuni-fulger, ca și primirea de mai târziu, ca Prim-Ministru, în cancelaria lui Merkel. Cam cât o bere băută vara pe caniculă, prietenii știu de ce. 

5. FRANȚA. Emigrat din țara bolșevicului Iliescu, adolescentul Victoraș a dormit în gara pariziană. Recunoaște copilăria acelui moment, aproape de ratarea actualei cariere. Spionul de mai târziu nu a lăsat urme; în afara unor fotografii pe Eiffel, turiștii japonezi confundându-l cu un compatriot neobișnuit de înalt.

6. ITALIA. Reîntors pe drumurile pietrarilor semi-înaintași, a sintetizat materiale despre reuniunile bunga-bunga berlusconiene. Contribuția feminină românească era apreciabilă și n-a fost greu să obțină informațiile. Să nu intrăm în amănunte; dl. Ponta are profil prezidențial acum, adică însurat, cu copii și așezat la casele lui.

7. SUEDIA. Ca și mentorul Năstase, s-a simțit atras de social-democrația scandinavă, unde bețivii primesc ajutor bugetar pentru băutură. Model aplicat și la noi, minus absurdul obicei suedez de a-și demite Premierii pentru o ciocolată cumpărată pe cardul de serviciu. 

8. OLANDA. Informații secretizate pe 50 de ani, când eventuala deconspirare n-ar mai avea niciun impact asupra armoniei conjugale a familiei Sârbu/Ponta.

9. ALBANIA. A acționat în calitate de turist vlaho-albanez cu multă eficiență, ținând cont de evoluțiile ulterioare ale celor două țări. România rămâne, cu mândrie, alături de frații traci pe ultimele locuri în coada Europei, conform tradiției lor seculare.

10. ROMÂNIA. Paradoxal, Ponta a spionat tot timpul și în țărișoară, străină pentru el dintotdeauna și cu precădere de când e Prim-Ministru; una în care vede creșteri furibunde ale economiei și nivelului de trai, în ciuda opoziției agentului extern Băsescu. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare