HomeSocialAcademia Cațavencu & Oliva Știr vă recomandă: vaccinurile sunt...

Academia Cațavencu & Oliva Știr vă recomandă: vaccinurile sunt prostii, daţi fiertură la copii!

Acum, când trădătorii politicieni vor să reintroducă vaccinarea obligatorie în România, făcând jocurile ocultei internaţionale, Academia Cațavencu & Oliva Știr ies la un cules online de mușețel – ingredient complementar soluțiilor naturale pe care vi le recomandăm. Avem pentru voi, cei dedicați creșterii exponențiale a împotrivirii față de vaccinurile masonice, câteva noi rețete cu efect garantat prin consultantele noastre de specialitate, țața Frusina și tușa Filofteia:

1. Fiertură antipoliomielitică. Într-o oală de pământ încăpătoare (10 litri) se pune câte un pumn mărișor din: ciucurei, percica-fetei, suliman, plașcă, flocoșele, ovăscior, țâța-oii, vetricel, trierei, unghia-găii, ficățea, chel, oliban și boranță. Toate aceste rețete naturale trebuie să fie în deplin acord cu credința creștină strămoșească, așa că recomandăm și un adaos consistent de coaiele-popii. Companiile chimico-farmaceutice au împământenit ideea cum că poliomielita ar fi combătută doar cu vaccinul respectiv, unul dintre cele mai toxice existente în arsenalul medical utilizat pentru reducerea populației. Amestecul de mai sus, descoperit de eminentul dr. Cotizo Popescu, colaboratorul nostru dacolog, într-o inscripție dacică dintr-un tunel secret al Munților Orăștiei nu doar că previne poliomielita la copii, dar asigură și imunizarea totală pe șapte generații. Compoziția se fierbe bine, până scade la jumătate, oala fiind acoperită tot timpul cu un capac din lemn de stejar. Se amestecă din când în când cu o lingură din lemn de fag, rostind la fiecare amestecare "Slăvit fie în veci numele Domnului nostru, Zamolxes". Atenție mare: nu se folosește flacăra de aragaz, mai ales dacă gazul din butelie provine de la firme cu acționariat american! Dacă nu aveți gaz rusesc, trebuie să preparați fiertura la foc natural de lemne (fără cărbuni) în ambient natural. Merge și în fața blocului, unde pregătiți de obicei grătarele cu mititei necesare peturilor de bere cu care împodobiți natura înconjurătoare. Licoarea obținută se va lăsa la răcit și apoi va fi dusă la biserică, unde preotul o va binecuvânta conform tarifului sfințit de Patriarhie. Se va administra copiilor zilnic timp de o săptămână, o linguriță (din argint) după fiecare masă. Șansele de apariție a poliomielitei se vor reduce la zero precum pe vremea dacilor, cei care au eradicat primii cumplita boală reintrodusă mai târziu în spațiul danubiano-pontic prin alogenii vânzători de țară și vaccinuri ucigașe. 

2. Infuzie antimalarie. Sunt necesare următoarele plante: burac, paparună, șiarchin, ceapa-ciorii, vădană, crăcuță, vrotilică, gălboi, întorțel, măciuca-ciobanului, salbă-râioasă, taulă, beșicuță, păduchii-popii, turtal și prun-gogoneț. Proporția este de o lingură din fiecare pentru un litru de apă plată, procurată personal din Bucegi (complet interzisă folosirea celei false din hipermarket). După cum deja ați înțeles, amestecul nu se fierbe, ci se infuzează timp de fix patru ore, deci posesia unui ceas elvețian este strict necesară; nu se admit copiile chinezești, cum ați citit voi că a purtat Ponta înainte de a face carieră la nivel înalt și lat. După trecerea celor patru ore, filtrați amestecul printr-o sită curată și ținută trei zile în soluție de busuioc și smirnă autentică de Ierusalim. Aveți grijă că și smirna de Ierusalim se fabrică mai nou în China, o recunoașteți după prețul mic și care a scandalizat Patriarhia Română. Infuzia se păstrează în ploști autentic românești, timp de două luni, în beciul casei. Dacă nu aveți beci, casă cu beci sau casă în general, trebuie să o îngropați în pământ, preferabil într-o pădure. Marcați bine locul, pentru că e posibil să treacă între timp drujbele pe acolo și să nu mai găsiți după două luni pădurea. Se bea atât preventiv (un degetar argintat pe zi), cât și după apariția malariei. Veți constata efectul absolut devastator asupra bolii, pe care o ia boala cu mâna lui Deceneu în maxim trei zile.

3. Ceai pentru prevenirea rahitismului la copii. În primul rând, pentru această rețetă vă trebuie copii. Dacă nu aveți, e preferabil să îi concepeți mai întâi, pentru a evita o cheltuială inutilă. Instrucțiunile de concepere le punem la dispoziție doritorilor și, mai ales, doritoarelor, în pachete all-inclusive și cu regim confidențial garantat. Procurați de la monahii specializați următoarele materii prime: brojbă, sămăchișă, sirinderică, smorodin, scoabe, virnanț, cacadâr, călăboc, mierlărea, bozățel, șleau, jugăreț și indrușaim. Ceaiul nu se prepară din vreme, ci numai la nevoie, fiind așadar destul timp pentru a vă asigura copiii necesari. Se obține prin infuzia într-un litru de apă, combinată cu o fiertură pregătită separat, câte o lingură la alt litru de apă. Nu se administrează preventiv, doar după apariția semnelor de rahitism și care nu trebuie constatate de către medicii pediatri. Consultul va fi acordat numai de călugări pregătiți în domeniu, practic de orice monah închinat învățăturilor lui Justin Pârvu. Aceștia vor stabili și durata tratamentului, individualizată în funcție de caz. Este obligatoriu ca, pe timpul administrării, hrana copiilor să fie constituită din produse bio cumpărate tot de la mănăstiri, evitându-se cele din comerț. Este o procedură mai scumpă, dar ce poate să fie mai scump decât sănătatea copiilor voștri, atunci când îi aveți?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare