HomeSocialMarius Tucă: Am retras poezia "Am să te fut"...

Marius Tucă: Am retras poezia “Am să te fut” pentru că bătusem o labă!

Toată lumea internaută s-a întrebat: de ce și-a retras așa precoce de pe Facebook poetul Tucă mica sa capodoperă "Am să te fut"? Deși unii și-au închipuit că autorul a reconsiderat gestul său liric, apreciindu-l puțin prea avangardist pentru o Românie înapoiată, trebuie să vă asigurăm că nu-i Tucă omul. Iată lămuririle necesare venite chiar din partea lui, de data asta în calitatea de patron al localului în care am băut și noi ceva tare ca bucata pohetică feisbucistă:

"Cum plm să îmi fie jenă, mie – care am în spate atâția ani de coțăială mediatică la Voiculescu?! Să vă zic în koaele mele cum a fost treaba: poemul i-a plăcut până la sloboz unui patron de editură de ia masa acilea la mine și e-n limbă după creațiile mele. Mi-a propus să mai scriu încă 68 de același gen și să publice un volum cu titlul "69 de futaiuri cu Marius Tucă". El e convins că va fi un mare succes și o să-l surclasăm la vânzări pe Iohannis, care nici măcar mutește nu fute pe nimeni ca fosta mea muză Băsescu.

Deci am bătut laba cu el pentru contract, gentlemen's agreement, cum zic cordiții ăia de engleji. Așa că stați cu ochii pe librării, sunt aproape cu finalizarea. Vreau să vă văd mutra când o să vă învețe Tucă Kamasutra! D-aia oltenească, nu cu rafinamente orientale de ți se culcă când vrei să te apuci și tu să scrii ceva!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare