HomeSocialCum consideră PSD că borfașii sunt poporul

Cum consideră PSD că borfașii sunt poporul

Grupul infracțional organizat, impropriu numit guvernare și majoritate parlamentară, invocă suportul popular pentru a-și scoate amicii de prin pușcării. Când este să deschidă gura pe această temă, nu există pesedist să nu ne zică ceva de genul: “Amnistierea și grațierea pot fi, de principiu, o soluție dacă au suport popular”. Care suport popular poate fi lesne probat prin niște sondaje făcute de către firmele de casă ale PSD.

Fie GSSC AVANGARDE al lui Pieleanu, un angajat de-al lui Dan Voiculescu, fie CCSB unde Camelia Voiculescu are 80% din acțiuni – sau pur și simplu ne va confirma susținerea populară masivă purtătorul de necuvânt al Guvernului Mirel Palada, el însuși fost angajat al lui Dan Voiculescu.

Vedeți cum există firul roșu al numelui celui condamnat definitiv și aflat în detenție pentru devalizarea averii României de a beneficia de clemență din partea Justiției încălecate în prealabil de o presupusă voință a poporului suveran? Ca la tentativa de lovitură de stat din vara anului 2012. Mai urmează să se plimbe alde Ghișe prin Parlament cu un tricou care să clameze imperativ această “voință”: “Libertate pentru Varan, dorește poporul suveran!”

Ca de obicei, în motivarea necesității unei astfel de amnistii se invocă standardele scăzute de trai din penitenciarele românești. Întreb și eu, până la rezolvarea nivelului de trai din pușcării, acești indivizi, aflați la butoanele puterii de aproape trei ani, cu ce anume s-au preocupat să crească standardele de viață ale oamenilor obișnuiți: prin diversificarea și creșterea taxelor și impozitelor, prin creșterea numărului de șomeri, a prețurilor la servicii, noi accize, devalizarea banului public?

Minciuna cu reîntregirea salariilor și pensiilor s-o lase pentru cei care mai pot să creadă că din suta de lei de la începtul anului 2012 mai pot suporta plata acelorași servicii la începutul anului 2015. De fapt PSD confundă din nou poporul cu propriii săi borfașii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare