HomeSocialDDD. Sau întoarcerea morților vii!

DDD. Sau întoarcerea morților vii!

România Tv plus OTV egal Love. Ce, nu știați ? Pentru cei care nu urmăriți RomâniaTv până noaptea târziu, pentru că a doua zi vă treziți ca să semnați 'dăfachin condică', semnalăm apariția ciudată a unui post tv peste alt post tv. Această poziție a misionarului pe care Otv o aplică pentru RomâniaTv, am remarcat-o, nu în timp ce butonam telecomanda, ci în secunda aia de trecere prin programele tv, în care am citit "Elodia, episodul 2!", moment în care creierul mi-a transmis gândul "N-a murit, bă, n-a murit!" Ca să înțelegem concret: RomaniaTv acordă transmisiune directă postului Otv, pe propria-i frecvență. Perfect! Țara asta avea chiar nevoie de acest "Tânăr și Danliniștit", episodul treişcinci de mii. Toți plângeam fără nopțile pierdute în fața 3D-ului Diaconescu. Și iată, RomâniaTv îl trezește din morți. Scuze, îl revendică. 

Să ne înclinăm în fața lui Dănuţ. A readus zâmbetul pe buze pentru atâția săteni români. Însă, cum se vor mai trezi ei dimineață la 6 ca să dea la găini și la vacă, atunci când el le vorbește până la 4AM? (AM, egal, până răsare soarele).

Dănuţ e idolul femeilor la 80 de ani, care îl adoră. El e visul oricărei maneliste ratate, care-și povestește ultimii 20 de ani din viață, chiar dacă ea are doar 18. E bucuria românului care a pierdut prima parte din Elodia și e curios să vadă unde e, de fapt, a doua parte din ea. Dan este magia oricărui agramat lu' care-i place dă tanti-aia care explică că banii se face dacă-ți pui un lanț gros dă aur la gât și încerci să te atârni de o cracă ca să simți paradisul. Vezi? Românii te iubește. Noi, ceilalți români, nu te iubim! Și asta nu pentru că te urâm, domnu' Dan. Ci pur și simplu, pentru că încercăm să măturăm prin România, nu să scuipăm. Apropo, sper că nu e și-n reluare!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare